İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birkac Soru

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar,

uzunca bir sure aranizdan ayri kaldim üni nedeniyle. bu arada bi cok sey deismis. benim bi ikim sorum olcak

birinicisi forum temizlenmis , eski basliklardan birinde bi absürt forum linki wardi foruma gonderdigin mesaj basina para kazaniyodun. ben o foruma uyeydim ama adresi unuttugum icin giremiyorum :D linki zaten bi arkadas ozelime msj atin ogrenmek istiosaniz demisti. bilen warsa bi zahmet burdan weya ozel msjla site adresini atabilirmi.

bide arkadaslar sedo dalgasi almis bolumu gidiyor. bu sedo olayinin web adresini werebilirmisiniz ben de kapılıyım bu dalgaya :D

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin ismini hatirladigim. pond.net ile bitiodu. tam adresi buldum ama yazmadim buraya ama o site acilmio kapandi mi?

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aradığın site netpond.com ama bazılarının attığı saçma mesajlar yüzünden site türklere kapalı.

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim sitede uyeligim wardi ama adresi yazdimi sayfa bulunamiyor dio. buarada sedo da sadece domain alip satma mi oluyo baska birsey yok mu?

P

Parae

Misafir
bazı dengesiz arkadaşlar yüzünden netpond' Türklere kapandı ...

Harika absürt kaynagı olan ve msjlarımız sayesinde para kazandıgımız forumu Birkaç safın attıgı boş msjlar yüzünden Türklere kapandı ..

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mesajlardan dolayi kapanmadi parae o türk webmastirlarinin alabilicegi bir hizmet yoktuki forumdan butun yabanci sponsorlar türkiyeye kapaliydi bunu anlayan forum yonetimi bani cekti

P

Parae

Misafir
Hacı Orda Çok iyi yabancı sitesi olan Türk webmasterlarda vardı ...
Yönetim baktı boş beleş adamlar var , sadece tek kelimden , 3-5 kelimeden msj yazan adamlara baktı ve gördülerki adamların msjlarında absürt işiyle uğraşan yok , hiçbir paylaşımı olan yok ... Soru soran yok ... ve bu adamları kontrol ettiler çoğu Türk .. .. Hatta 4-5 hesap açmış bazı uyanıklar ..

işte o zaman Türkleri sildiler , Silinenler arasında malesef benimde hesap gitti ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5