İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bomba.. 1 yıl bedava KAspersky kullan

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Almanyanin ünlü Bilgisayar Medya Dergilerinin Baslarinda Gelen Computer Bild Okuyucularina toplam 1 yil olmak uzere Kaspersky Internet Security Suite 7 CBE(Computer Bild Edition) yi ilk once 3 aylik lisans ardindan yeniden bir uzatma ile toplam 1 yillik free lisans dagitmakta Bunun icin yapilmasi gereken programin Almanca versionu indirmek icin Kaspersky Anti-Virus - Download - COMPUTER BILD tiklayarak indirdikten sonra Burdan uye oluyoruz sonra uye olurken kullandigimiz e-maile programi aktiflestirmek icin kullanacagimiz lisans numarasini gonderiyorlar 3 ay sonra uye oldugunuz panelden tekrar uzatiyorsunuz ve otomatikman 1 yil boyunca kullanabilirsiniz. indirme linkinde sorun yasarsaniz almanca versionunu aksam postalayabilirim isinize yarar belki diye dusundum.

kolay gelsin

Refli link değildir. R10'dan alıntı yaptım..

Terazimin tozunu-kirini-pası alırsanız ne güzel olur :D

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sagol güzel paylasım ve en iyi program..

üyelik formunda yardımcı olmak için.. Üyelikten sonra mail geliyor onu onaylayın..

1212070320-clip-26kb.png

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Ben halakullanıyorum..
Problem yok ve gelen maildeki linke tıkladığınızda açılan sayfada sadece kaspersky yazanı işaretlesenizde olur.
Boşuna spama boğulmayın :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.