Param varken aldığım 20-30 tane domainim var. Kimisi anlamlı ve güzel domainler, kimileri daha bir ortalama domainler. Hepsi için değişik projelerim vardı ama zamansızlıktan çoğunu uygulayamadım.
Bu domainler boşta bekliyor içeriksiz olarak.
Bu boşta duran domainleri ne yapmalıyım sizce?
Satmayı filan düşünmüyorum.
Yani diyorum ki bu sitelere mesela linker tarzı bir script, hitlist türü şeyler filan mı kursam boşta duracağına? Kullanma zamanı gelene kadar hiç olmazsa birazcık hit kazanır, PR 1-2 olur belki.. Boşta 0 durmasından iidir herhalde..
Sizin de fikirlerinizi alayım dedim..
Umarım ayrdımcı olursunuz..
Rica: Bir de ricam var..
Bu sitelerde kullanabileceğim hitlist, linklist, toplist, link directory tarzı paylaşabileceğiniz scriptler varsa paylaşırsanız sevinirim. En kötü ufak da olsa bir database e sahip bir linker scripti bile işime yarar eğer yukarda yazdığımdan farklı bir sistem yapmazsam.
Herkese şimdiden teşekkürler..
Bu domainler boşta bekliyor içeriksiz olarak.
Bu boşta duran domainleri ne yapmalıyım sizce?
Satmayı filan düşünmüyorum.
Yani diyorum ki bu sitelere mesela linker tarzı bir script, hitlist türü şeyler filan mı kursam boşta duracağına? Kullanma zamanı gelene kadar hiç olmazsa birazcık hit kazanır, PR 1-2 olur belki.. Boşta 0 durmasından iidir herhalde..
Sizin de fikirlerinizi alayım dedim..
Umarım ayrdımcı olursunuz..
Rica: Bir de ricam var..
Bu sitelerde kullanabileceğim hitlist, linklist, toplist, link directory tarzı paylaşabileceğiniz scriptler varsa paylaşırsanız sevinirim. En kötü ufak da olsa bir database e sahip bir linker scripti bile işime yarar eğer yukarda yazdığımdan farklı bir sistem yapmazsam.
Herkese şimdiden teşekkürler..