M
Maksim
Misafir
Söylenecek çok sözüm var ama ben o sözleri içimden söyledim. Çok küfür ettim. Ben günlerce o sitenin bir tek virgülüne dahi özen gösterirken böyle şerefsizlerin, böyle adi köpeklerin bu şekilde siteleri çalmasına, interneti kirletmesine tahammül edemiyorum artık. Bu benim çalınan ilk sitem değil ama bu kadar da fazla olmamıştı. Bu işi ben şerefle ölçüyorum. İşin mahiyetini bilenler, emeğin karşılığını almak isteyenler, emek verip karşılığını alamayan onlarca webmasterımız var. İşi bilmeyen ama yürütmek isteyen onlarca arkadaşımız var ve BEN (beni tanıyanlar biliyor) elimden geldiğince herkese yardım eden biri olarak, böyle şerefsizce bir hareketi bu bayram gününde kaldıramadım. Kusura bakma dostum, çok küfür ettim. Sen olsan sen de küfür ederdin.
YAPAMAYAN VARSA [email protected] gelsin ben yardım edecem ama bırakın artık şu interneti kirletmeyin. Bir şeyler yapmaya çalışan arkadaşlarımızı, hevesleri olanları kırmayın. Böyle çalacaksanız girmeyin şu piyasaya. Geceli gündüzlü bir siteyi baştan aşağı inşa etmeye kalkıştığında bu serzenişi, bu küfürleri çok iyi anlarsın.
www.burdasin.net ve o şaheser: www.yurdumuz.com
Saygılarımla,
Serkan BEKTAŞ
YAPAMAYAN VARSA [email protected] gelsin ben yardım edecem ama bırakın artık şu interneti kirletmeyin. Bir şeyler yapmaya çalışan arkadaşlarımızı, hevesleri olanları kırmayın. Böyle çalacaksanız girmeyin şu piyasaya. Geceli gündüzlü bir siteyi baştan aşağı inşa etmeye kalkıştığında bu serzenişi, bu küfürleri çok iyi anlarsın.
www.burdasin.net ve o şaheser: www.yurdumuz.com
Saygılarımla,
Serkan BEKTAŞ