bu hostingler saldırıyı engelleyemiyormu

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba arkadaşlar,

kaç tane host değiştiysem hepsi sitemi sürekli suspendliyor. sebep saldırı varmış. başka bir açıklama yok. bide suspendli olunca msnden kayboluyorlar. tamam saldırı varda bu hostinglerin bunlara karşı bir önlemi yokmu. yani saldırı var diye benim sitem açık kalmayacak mı?
lütfen bir yol gösterin arkadaşlar. beni bu dertten kurtarın. ne yapmam lazım artık?
imzamda yazan site adresime bakabilirsiniz.

0
Onaylı Üye
Üye
aynı sorun benimde bir sitemde oldu söyledikleri siteye saldırı var sitenizi yayınlayamayacağız. sitemde illegal içerik yok günlük 150-200 ziyaretci var önce host güncellemeye gitti sonrada senin siten yavaşlatıyor dediler ve kapattık siteyi galiba eniyisi yurtdışından almak

0
Onaylı Üye
Üye
sitenin içeriği powerpoint slayt üzerine. günlük ortalama 1300 hiti var. içerik olarak diğer slayt sitelerine göre daha üstte sadece. saldırı botnet diyorlar. bende anlayamadım doğrusu. ama şimdi açık site. inşallah gene kapanmaz.

0
Onaylı Üye
Üye
botnet felan yoktur hostçun seni kandırıyordur yada sql şişmiştir !

0
Onaylı Üye
Üye
hesapta aşırı kaynak kullanımı varsa zaten bir üst gelişmiş paketleri tavsiye ederler genelde, yetmezse dedicated server önerisi yaparlar.

genellikle her hosting firmasında bu durumu yaşarsınız, çünkü saldırının %100 önlemi bulunmuyor. Saldırı sırasında makinedeki diğer sitelerin daha fazla etkilenmemesi için htttp bağlantısı kesilir, bu durumdada siteniz kapalı kalır.

0
Onaylı Üye
Üye
Sitenizde ki farklı bir yanlış kodlama aşırı cpu harcayıp saldırı olarak benimsenebiliyordur..

0
Onaylı Üye
Üye
botnet felan yoktur hostçun seni kandırıyordur yada sql şişmiştir !

Nerden bu konuya vardın? Apache loglarına mı baktın sunucunun?

Sunucu sahibi size bu tür birşey söylerse teknik olarak, kaç bağlantı geldiğini, logları isteyin. Gerçekten botnet saldırısı varsa shared bir sunucuda barınmanız olanaksız zaten. İsterseniz uzaydan alın, farketmez.

0
Onaylı Üye
Üye
Nerden bu konuya vardın? Apache loglarına mı baktın sunucunun?

Sunucu sahibi size bu tür birşey söylerse teknik olarak, kaç bağlantı geldiğini, logları isteyin. Gerçekten botnet saldırısı varsa shared bir sunucuda barınmanız olanaksız zaten. İsterseniz uzaydan alın, farketmez.

Ben buna katılmıyorum.

Arkadaşa da bir öneride bulunuyorum.

www.ihs.com.tr hemen geç buraya.

Kesinlike bırak ddos'u ping bile atamazlar.

0
Onaylı Üye
Üye
MéDicLiFé önerdiğin hosting firması gerçekten iyi çalışıyor.
Ancak onlar da botneti engelleyemezler.
Sürekli yenilenen ve binlerce farklı IP ile saldırıyorlar.
Hangi yöntemi kullanıyorlar acaba engellemek adına?

0
Onaylı Üye
Üye
tam sitenin yedeklerini aldım ayrılıyordumki adamlar hemen sizin için çalışma yapıyoruz dediler. özel dedicated pool açmışlar benim için. öyle dediler. bende tekrar açtım siteyi. bakalım hala daha sorun çıkmadı.

bide benim şaşırdığım bir konu var ki: birçok hosting firmasında mesai saati denen bişey var. yani yüzlerce insanın hizmet aldığı bir firmada mesai saati olurmu. mesai saatleri dışında ne ticket atabiliyorsun ne de mailine cevap geliyor. bu değiştiğim kaçıncı firma. en sonunda o kadar sinirlendimki bir sitem yazısı bile hazırlamıştım. siteye index oalrak atacaktım.

ihs.com.tr'de iyide nedense cpanel kullanmıyorlar. cpanel kullansalar daha iyi olur diye düşünüyorum

0
Onaylı Üye
Üye
Aslında Ddos Ve Botneti Engellemek Çok basit Fakat masraflı biraz
Donanımsal firewall olması lazım sunucuda
yahoo.com , godaddy.com , netsol butür Şirketlerden alırsan botnet ddos gibi bir sıkıntın olmuyor fakat fazla hit alınca sitelerin sunucu kasılıyor derler sonrası malum

0
Onaylı Üye
Üye
Harici firewall bende duymuştum.
O kadar uçuk bir rakamı olduğunu bilmiyordum.
Eğer ciddi paralar kazanıyorsanız, verilir bence..

0
Onaylı Üye
Üye
evet harici firewall'lar pahalı. ama bildiğim kadarıyla büyük datacenterlarda bu hizmet veriliyor. o dc'lerden sunucu kiraladığınızda sizin sunucuyuda o firewall'a bağlıyorlar sanırım

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
merhaba arkadaşlar,

kaç tane host değiştiysem hepsi sitemi sürekli suspendliyor. sebep saldırı varmış. başka bir açıklama yok. bide suspendli olunca msnden kayboluyorlar. tamam saldırı varda bu hostinglerin bunlara karşı bir önlemi yokmu. yani saldırı var diye benim sitem açık kalmayacak mı?
lütfen bir yol gösterin arkadaşlar. beni bu dertten kurtarın. ne yapmam lazım artık?
imzamda yazan site adresime bakabilirsiniz.

aydin, seni çok iyi anlıyorum.
iyinet"e amatör olarak başladığım günlerde en az 3 hosting firmasından atılmıştım.
Bunların yanında bazılarından ben ayrılmak zorunda kalmıştım, kodları çalıyorlardı.
İsim vermiyorum ama bunlardan bir tanesi de tamamen ingilizce hazırlanmış, sanki yabancı izlenimi veren bir Türk firmasıydı.

Sana en iyi çare hesaplı bir dedicated almak olur.
Kolay gelsin.

0
Onaylı Üye
Üye
Harici firewall bende duymuştum.
O kadar uçuk bir rakamı olduğunu bilmiyordum.
Eğer ciddi paralar kazanıyorsanız, verilir bence..

Aslında O kadar pahalı Değil Fiyatlarda değişiyor

Mesela 100 Mbit'e kadar cisco firewall bu kadar vs.. şeklinde yabancı tüm firmalarda bu var

0
Onaylı Üye
Üye
evet iyinet. en iyi çare dedicated almak. çok teşekkürler arkadaşlar

Geri