İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu nasıl bir yönetim anlayışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
ADamın teki geliyor sözleşmemize uymayarak hesabının kapanmasını sağliyor birde utanmadan hakkımzda burada konu açiyor ve yönetim tarafından destekleniyor

tamam diyoruz
delillerimizi kanıtlarımızı koyalım bizde diğer sağlayıcı arkadaşları bilgilendirelim bilgilendirelimki benim girdiğim zarra diğer sağlayıcılarda girmesin

nasıl bir yönetimse geliyor adamın haksız yere açtiği konuya destek verirken
benim a-z'ye kişinin üye olmasından hesabının kapatılana kadar aldığı uyarılara kadar kanıtları ile koyduğum konumu siliyor bu nasıl bir anlayiş

bumu burasının adaleti bumu burasının yönetimi
yeni yönetim geldiği zaman belki birşeyleri değişir demiştik bakıyorumda herkes kafasına göre

ya o konuyu açacam
yada hakkımda açılan haksızca açılan o konu silinecek bunu engelleyen burada yönetimle alakası olmadığını ve tamamen taraf tuttuğunu düşüneceğim

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bakın, sözleşmemiz sözleşmemiz diyorsunuz sorun şurada;
1. Siz bir firma bile değilsiniz eğer firma olsaydınız bu şekilde sözleşmeden bahsedemez haksızlığınızı farkederdiniz.
2. Sürekli olarak insanları rencide edici, tehdit edici mesajlar atıyorsunuz eğer mağdur olan kişi ben olsaydım emin olun elinizin altındaki klavye ye kadar el koydururdum.
3. İyinet forumlarının da kullanıcı sözleşmesini ve şikayet/bildirim hosting satış gibi konulardaki politikalarını tekrar okuyunuz.
4. Adaletten hiç bahsetmeyin birisinin sitesine el koyup yedeklerini vermeyen hangi host satıcısı olursa olsun burada haktan bahsetmesin burada.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
3 Gün süre ile uzaklaştırıldınız. Lütfen uyarılarımızı dikkate alınız. Haklıyken haksız konuma düşmek bu şekilde bir durumdur maalesef. Üzgünüz.

Bu tür konulara hassas yaklaşıyoruz. Ve tarafsız oluyoruz. Mağdur kişinin şikayet edildiği bir platform olmak istemediğimizi belirtmemde fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.