İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu programı kullanan varmı? (Makale özgünleştirme)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
The best spinner programını belki duymuşsunuzdur. Elinizdeki makaleleri özgünleştirmeye yarar. Programı krmak mümkün olmadığı için bizde ilacıyla beraber Article Spinner programını bulduk.

Hiç deneyen varmı Article Spinner programını? 1-2 makale özgünleştirdik gayette güzele benziyor. Anahtar kelimeyi değiştirmemesi için muaf tutulacak kelimeleride ekleyebiliyorsunuz. Programda ben basitçe özgünleştirme yaptım ama çok değişik ayarları var. İçimizde programı kullanmış olan varmı? Basit makale özgünleştirme ayarı dışında diğer ayarları nasıl kullanılıyor?

beyzadez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya kardeş bende new artıcden ornek Article Submission As Organic SEO Technique

yazıyorum fakat bırşey çıkmıyor makele fılan başka ayarlınımı yapmamız gereklı yardım edebılırmsınız

beyzadez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
videoyay baktım fakat kardeş sonuc burdakı gıbı
yenibitelemresmihb.png

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Article body bölümüne yazıyı koyup alttan next stepe tıkla. Sonrada kaydet.

beyzadez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
new article kuçuk bır pencere açılıyor o bolume ' Article Submission As Organic SEO Technique ' bunu yazıyorum videodakı gıbı olmuyor yazılar çıkmıyor analmadım pek

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
new articleye falan girme sen dediğimi yap.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
taaaa googledan geldim buralara
bi site vardı yazıyı yapıştırıyoduk özgün makale için yazıların diğer anlmlarını veriyordu, neydi o?

populerdeli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Article Spinner programı demiş arkadaş bende indiriyorum şimdi baya işe yarıycak birşey gibi görünüyor :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5