İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu site hakkında bilginiz var mı?

C

Chap

Misafir
Arkadaşlar e-posta adresime bie posta geldi ve bu sitenin reklamını gördüm. Size de geldi mi bilmiyorum.

http://newturk.net/hepkazan.html

Sizce güvenilir mi? Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum. Ayrıca Muzikhane.com , Sinemuzik.com ve Kayzer.net gibi sitelerin katıldığını da yazıyordu e-postada.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"Biz kimiz: Suan 11 farkli domain kullanarak hizmet veren dinamik bir grubuz. Günlük toplam tekil hitimiz 38.000 kisi/gün gibi yuksek rakamlara ulasmistir."
:)

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bedavaonline' Alıntı:
"Biz kimiz: Suan 11 farkli domain kullanarak hizmet veren dinamik bir grubuz. Günlük toplam tekil hitimiz 38.000 kisi/gün gibi yuksek rakamlara ulasmistir."
:)

Acayip tanımlayıcı olmuş gerçekten :) İyinet nasıl tanıtsın kendini :)

Şuan 1 domain'le yaklaşık 60.000 kişi/gün gibi uçuk bir rakama ulaşmıştır"

:D

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siteyi update ve diğer affilliate reklamlarıyla doldurmuş :)
Vatandaşın yaptığı bu uğraşlar, bana Cj.Com 'lu günlerimi hatırlattı :D

C

Chap

Misafir
Çok zekice düşünümşler desenize. Zaten sitede bir ibare gözümden kaçmadı: "Reklamları alan kişiler sayfalarında pop up açmamızı kabul etmiş olurlar" gibi bir ifade vardı. Çok ucuza binlerce sayfada reklamlarını ve sponsorlarını yayonlatacaklar anlaşılan. Yani değmez diyorsunuz.

O

onder

Misafir
ben bu sitenin sahibini döverim, bilginiz olsun :D

Karsilasacaginiz sorunlarda lütfen cekinmeden temasa geciniz. Kazanmis oldugunuz paradan kesinlikle kesinti olmamaktadir. Bir tekil kisi bir gün icinde sadece bir kez sayilir. Reklamlar bizim hosting adresimizden calistirildigi icin sizin siteniz herhangi bir bandwith kaybina ugramaz. Yani bizdensiniz.

hey allam ya..

C

Chap

Misafir
Bu sitenins ahibi forumdaysa bir cevap yazsın Allah aşkına ya. Nasıl bir hitap, nasıl bir düşüncedir anlayalım.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Başlığı keşke newturk olarak açsaymışsınız forumda aratınca çıkmadı iyi ki buraya bakmışım:) Aynı mail bize de geldi. Girdik baktık gerçeken güldük. Çok güzel bir eğlence sitesi yapmışlar :pp Gerek imla, hataları gerek anlatım bozuklukları, gerek SÜPER vaadler ve cümbüş varmışçasına PROFESYONELCE yerleştirilmiş bannerlar süper süper:)

Neden acaba böyle yollara başvuruyor insanlar? Yani uyanıklık yapıp da "birileri yer nasılsa" demek yerine daha farlı yolları denemiyorlar? Mesela ben bu forumda olsun başka yerlerde olsun "şurası karlı ben kazanıyorum ve kazancımı da sorunsuz alıyorum. üye olmak istersen benim referansımla olmanı tercih ederim" diyen kişilere gayet sempatik bakıyorum. Biliyorum ki sizlerden de öyle bakanlar çounluktadır. Çünkü biliyorz neyin ne olduğunu, nasıl yapldığını ya da nasıl yapılamadığını, zorluklarını vs.

Olabildiğince dürüst olalım zaten kazanırız.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bu siteyi açayanları bi yerden tanıycak gibiyim ama du bakalım çıkar işin kokusu. sanki bir yerlerde duymuştum bi araştırayım bakayım.

C

Chap

Misafir
Forumda onlarla ortaklık yapan arkadaşlar var. Birşeyler yazsa onlar, daha iyi bilgi sahibi olsun herkes.

M

mavidusler

Misafir
peki siz üyelik sistemlerini denediniz mi :)) Asıl orası koparıcı. Dünyanın ilk ve tek Guestbook yoluyla affiliate kayıt sistemini icat etmişler. Çok takdir ettim (!)

M

mavidusler

Misafir
Chap' Alıntı:
Bu sitenins ahibi forumdaysa bir cevap yazsın Allah aşkına ya. Nasıl bir hitap, nasıl bir düşüncedir anlayalım.

Bu sitenin sahibi bu forumu uzaktan bir kez bile görmüş olsa asla öyle bir şey hazırlamazdı. En azından daha profesyonel bir dolandırıcılık yöntemi geliştirirdi :))

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5