İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Buyrun Gülün :)

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kutu resimleri göstermeliktir. Ürünlerimiz kutu ile satılmamaktadır.
bencede budur:)

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet doğru bulmuşsunuz.Çok komik yaaa.Yani hostingin kutuyla satıldığını sanan adamın hostingle işi ne o garip :)

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birazdan sitenin sahibi gelip bana çamur atmayın üstümden prim yapmayın derse de hiç şaşırmam :)

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kutu resimleri göstermeliktir. Ürünlerimiz kutu ile satılmamaktadır.

Bir yerde okumuştum bu uyarı müşterilerin hosting paketi aldıktan sonra evlerine kargo beklediklerinden dolayı konuluyor bir çok müşteri hosting paketi aldıktan sonra aldığı firmaya telefon açarak hosting paketi aldım hala göndermediniz diyorlarmış :)

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hosting alacak kişi ne olduğunu bilmediği birşeyi niye alıyor o zaman.Hosting kutuyla mı satılır bilmiyorsan alma :D

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok öyle birşey yaa.Adam oturacak site tasarlayacak veya kodlayacak,yani o bilgiye ulaşacak sonra da hosting kutusu bekleyecek.Bence imkansız.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BiLHost' Alıntı:
Yok öyle birşey yaa.Adam oturacak site tasarlayacak veya kodlayacak,yani o bilgiye ulaşacak sonra da hosting kutusu bekleyecek.Bence imkansız.
:D süper açıklamışsın valla.İyi güldüm :D

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kutuyla satıldiğini sanan çok kişi var.
geçen bi arkadasin evindeydim anlamayip yeni açmiş olduğu sitenin hostunu bi arkadas sagliyordu reselinden ve resel hesabini kapatacagi için sitede kapanacakti arkadasi aradim host alman lazım yoksa ayın 25'inden sonra resel hesabi kapanıyor.
verdiği cevap: şu Cd'iye git pazarliğini yap en iyisi hangisiyle onu al getir eve tak makinaya ben bi kaç gun sonra geldiğimde parasini verırim:D

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
BiLHost' Alıntı:
Olur olur olmayacak şey yok bu dünyada yaw ekrana tıklayanları ne çabuk unuttunuz :D

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KraListe' Alıntı:
Olur olur olmayacak şey yok bu dünyada yaw ekrana tıklayanları ne çabuk unuttunuz :D
Ne ekranı tıklaması ben niye bilmiyorum.Bizim monitörlere tıklayan adamlardan mı var.Kısaysa yazsana merak ettim :D

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Pcqopat.Com' Alıntı:
Ne ekranı tıklaması ben niye bilmiyorum.Bizim monitörlere tıklayan adamlardan mı var.Kısaysa yazsana merak ettim :D
Valla kısa değil yaw bir teknik servisle ile kullanıcı arasındaki uzun dialog belki googleda ararsan bulursun ama baya uzun.Ancak anafikir ekrana tıklamak :D

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KraListe' Alıntı:
Valla kısa değil yaw bir teknik servisle ile kullanıcı arasındaki uzun dialog belki googleda ararsan bulursun ama baya uzun.Ancak anafikir ekrana tıklamak :D
Arıyorum Bakalım nasılmış.Bu bilgisayar yazıları çok komik oluyor :D .Sağolasın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5