İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çocukça davranışmış :)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Heheh :)

arkadaşın biri adını vermeyeyim ayıp olur kendisini biliyor. yazdığım yazıları çocukça bulmuş kendi kafasınca dalga geçmişti :) şimdi ben o arkadaşa bi yerlerimle gülüyorum :D

Burdaki herkes biliyor ingilizcemin çok iyi olmadığını. ama emin olun bu forumdan bir çok kişiye yardım etmişimdir ingilizce konusunda. sorun bakalım kaç kişinin sedo maillerine cevap vermişim. bunları yazmak güzel değil ama insana yazdırtıyorlar işte. yani ben bu kadar ingilizce bilmeme rağmen elimden geldiğim yardımı herkese yaptım. neyse gelelim asıl konumuza sevgili arkadaşımızın biri "Çocukça şeyler" yapmayın demişti. ve o yaptığım sözde çocukça şeylerin sonucunu aldım ve sevgili Ed kardeşim tekrar benimle iletişime geçti. Ve sonuç "Thank you. We will pay you for April after all."

Bunu buraya niye yazıyorum. Arkadaşlar paranızın peşine düşün, uğraşın, peşini bırakmayın. İngilizceniz çok iyi olmayabilir, ama siz bunu karşınızdakine anlatabilirseniz ve derdinizi anlatabilirseniz emin olun başarıya ulaşacaksınız! Yaptığınız işi baltalamaya çalışanlar, engellemeye çalışanlar elbette olacaktır. Ama siz bildiğiniz yoldan vazgeçmeyin...

Kocaman öpüyorum sizi :)
Saygılarımla...

eViL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mustafa kemal ATATÜRK yazıcak sandım bi an mesajın sonunda :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5