İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Counter-Strike Oynayanlar Parmak Kaldırsın :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Son günlerde can sıkıntısından ve bilgisayarımın başka oyun kaldırmamasından dolayı Counter-Strike a heves saldım. Saldım salmasınada kablosuz klavye kullandığım için bi nevi hevesim kursağımda kaldı diyebiliriz :). Laptop klavyesi uygun olmadığı için kablosuz klavye kullanıyorum ve bu oyunu fena etkiliyor yön tuşlarını kullanırken iki saniyede tuş kendini kilitliyor. Ama herşeye rağmen büyük uğraşlar ile vakit öldürmek için oynamaya çalışıyorum. iyinette CS fanatikleri kimler veya benim gibi amatörce kendi çapında takılanlar kimler. Şuan için pek bi bilgim yok ama ilerde belki forumdan arkadaşlar ile Vs yapabiliriz :p

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.5 mi 1.6 mı ben oynuyorum 2-3 ay oncesıne kadar 1.5 oynuyordum fakat su an 1.6 oynuyorum
can sıkıntısına ıyı gelıyor

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
İnternetten modifiyeli CS-source indirmiştim 1gb boyutunda, onu oynuyordum. Haritaları dehşet yapmışlar.

Tabi tarih oldu formatla birlikte =)

Eğer 1.5 veya 1.6 oynuyorsanız, yarın tedarik etmeye çalışırım, geceleri oynarız hep beraber =)

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
OoOooooO Biri CS mi dedi.. Bundan yaklaşık 6-7 yıl önce Kadıkoy'un en iyi Lan Klanıydık :) O zaman cs çevremde geniş Anet ve Vestel'in adminlerini tanıyorum. Şehir dışındaki üyelerimiz ile antreman yapmak ve klan maçı yapmak için bir serveri bize ayırtıyordum paso :)

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Valla ben oyun oynamayı sevmezdim ama nedense gördüm aldım yükledim ve oynuyorum :)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
bundan yaklaşık 1 2 sene öncesine kadar bende oynardım... Şimdi siz buradan yazınca canım çekti. DOWNLOAD adresi verir misniz ? Birde hangi server da daha iyi... onuda yazarsanız memnun olurum...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
bundan yaklaşık 1 2 sene öncesine kadar bende oynardım... Şimdi siz buradan yazınca canım çekti. DOWNLOAD adresi verir misniz ? Birde hangi server da daha iyi... onuda yazarsanız memnun olurum...

Pm gönderiyorum. Eğer talep çok olursa hergün yeni bir server aramak yerine kendi serverımızı kurabiliriz. Aylık 40-50 YTL bi masrafı ya çıkar ya çıkmaz sonuçlarıda burdan yazarız :p

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ben her gün oynarım

iyinet üyelerin online cs oynaması cs server alsak ?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
5 Mbit bir vps im var ve içerisinde sadece iki adet kişisel web sitem barınmakta. Lokasyon da İngiltere.

Eğer 5 Mbit kaldırır derseniz ücretsiz olarak bu görevi üstlenirim. 3 aylık parası peşin ödenmiş, kapanma derdi olmaz.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
gneral ping olayı olabilir ingilterede oldugu için ortalama pingler ne civarda ?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ping yüksek gibi ama kurup bi deneme yapsak iyi olur.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaslar r10 da öyle dolanırken gördüm link burda
counter sitesi satıyormus? (benimle bir ilgisi yoktur sitenin sadece gördüm yazıyorum bilgilendirme amaclı)

tRn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
cs 1.5 var bulalım bi tane cs 1.5 serveri kapışalım :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5