İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

CSI-3 Dimensions of Murder

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu oyunu oynayan var mı,

ben oyuna başlıyorum ilk bölümde yapılması gereken her şeyi yapıyorum ama ilerlemiyo ya bi yerde tam çözümünü buldum ordakileri de yaptım ama geçemiyorum ya...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben ilk 3 cinayeti geçtim, duvardaki kan izlerini incele. soruşturmayı sürekli sürdür. ingilizcen varsa kolay geçersin.

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önce adama soruları sordum sonra sırayla kayıp heykelin oradaki parmak izini alıyorum yerden çantayı alıyorum, kurbanın fotosunu çekiyorum, bakalarının yanındaki ayak izinin fotosunu çekiyorum yüzüğü alıyorum, başının yanından kan örneği alıyorum, duvardan örnek alıp fotosunu çekiyorum, kadının kolundaki ipliğ alıyorum adam kalan soruları soruyorum adamdan da bi kaç ipucu alıyorum ama sonra devam etmiyo kafayı yicem

ingilizcem var olayların çoğunluğunu anladım ama ekran kartı dandik olduğundan görüntü kalitesi lowda oynuyrom değiştiremiyorum, altyazılar okunmuyo ondan tam anlayamadım adamı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.