İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

depremmi oldu banamı öyle geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cFrog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ankarada kalan arkadaşlar ufak bir sallantımı oldu banamı öyle geldi uyuduğum yerden kalktım evdede şans tek başımayım erkek adam korkmaz diye kendimi teselli ediyorum:) :eek:

depremmi var arkadaşlar banamı öyle geldi ankaralılar:s

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ben başkent üniversitesindeyim, ümitköy tarafında bişey hissetmedim..
Son depremler buradan da baktım yoktu.. Ama olmuş olabilir takip edelim bakalım haber sitelerini..

cFrog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
o zaman ben rüyamda sallandım teşekkürler arkadaşlar cevaplar için içime valla su serptiniz Allah razı olsun iyi geceler:)

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
o zaman ben rüyamda sallandım teşekkürler arkadaşlar cevaplar için içime valla su serptiniz Allah razı olsun iyi geceler:)

Olursa paylaşırız ya sıkıntı yapma uyumana devam et :p
Ayrıca üstte ne reklam yaptım ama ya valla iyi dönüşü olacak hihi :D

cFrog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Olursa paylaşırız ya sıkıntı yapma uyumana devam et :p
Ayrıca üstte ne reklam yaptım ama ya valla iyi dönüşü olacak hihi :D

ben dememiştim:D işini biliyorsun vallahi:D yarın 4 ten sonra yorum kasayım sitene az:D hayaletimsinin bloguna takılıyordum güncellemiyor nedense :eek: bari seninkine gelelim:p

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
ben dememiştim:D işini biliyorsun vallahi:D yarın 4 ten sonra yorum kasayım sitene az:D hayaletimsinin bloguna takılıyordum güncellemiyor nedense :eek: bari seninkine gelelim:p

Ooo.. misafiri iyi karşılamak lazım :D bende 4-5 günde bi yazıyorum da haber ver girince bende güncel tutayim yaw :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.