Duplicate İle Kapatılma Şansı Cok Küçük.! Suana Kadar 200 Bin'e Kadar Sayfa Kastım Kapatılma Gibi Bi Durum Yok!duplicate ile çoğaltırsan kapatırlar autolike ile çoğaltırsan bişey olmaz
Duplicate İle Kapatılma Şansı Cok Küçük.! Suana Kadar 200 Bin'e Kadar Sayfa Kastım Kapatılma Gibi Bi Durum Yok!
Merak etme 1-2 güne kadar hepsi kapatılır. Facebook'un aylardır hayata sokmaya çalıştığı proje. Yavaş yavaş işlemeye başladı. Dup yapılan sayfalar 1 haftadır Facebook'tan temizlenmeye başladı. Buyrun ve rica ediyorum benimle konuşurken heleki bilmediğiniz bi konu hakkında konulurken ! gibi ünlem işareti koymayın.
Duplicate ile üye çekimini kesinlikle önermiyorum isterseniz deneyin 1 hafta 10 gün ömrü olur sayfanın belki daha fazla ama mutlaka yakın zamanda kapanır.
Bunun yerine autolike kodu verebiliceğiniz sitelerle anlaşarak autolike reklamınızı verin en sağlıklısı ev güzeli en temizi.
1,5 senedir duplicate yapıyorum, hiçbir sayfam kapanmadı. Facebook'un böyle bir projesi olduğunu iddia ediyorsanız lütfen kaynak gösteriniz.
Merak etme 1-2 güne kadar hepsi kapatılır. Facebook'un aylardır hayata sokmaya çalıştığı proje. Yavaş yavaş işlemeye başladı. Dup yapılan sayfalar 1 haftadır Facebook'tan temizlenmeye başladı. Buyrun ve rica ediyorum benimle konuşurken heleki bilmediğiniz bi konu hakkında konulurken ! gibi ünlem işareti koymayın.
Duplicate ile üye çekimini kesinlikle önermiyorum isterseniz deneyin 1 hafta 10 gün ömrü olur sayfanın belki daha fazla ama mutlaka yakın zamanda kapanır.
Bunun yerine autolike kodu verebiliceğiniz sitelerle anlaşarak autolike reklamınızı verin en sağlıklısı ev güzeli en temizi.
Konu içerisindeki kaynağın kategorisinde son 2-3 gün içerisinde açılmış onlarca konuyu bulabilirsiniz.1,5 senedir duplicate yapıyorum, hiçbir sayfam kapanmadı. Facebook'un böyle bir projesi olduğunu iddia ediyorsanız lütfen kaynak gösteriniz.
Profilde yaşınız 19 gösteriyor rica ediyorum benimle !!! gibi işaretler koyarak konuşma. Konuya neden bu kadar ters çıktığını anladım zaten kendinde söylüyorsun dub. işi yapıyormuşsun bak Hayırlı işler dilerimKatılıyorum 1 Yıllık Duplicate Sayfalarımız War Hiç Birinde Kapanma Durumu Yok Birde Duplicate İlegal Filan Deil Facebook Özelligi..!
Ekleme:
Bilmediginiz Konu Felan Diyorsunda Biz Duplicate İle Sayfa Üye Cekimi Yapıyoruz.!
Konu içerisindeki kaynağın kategorisinde son 2-3 gün içerisinde açılmış onlarca konuyu bulabilirsiniz.
Profilde yaşınız 19 gösteriyor rica ediyorum benimle !!! gibi işaretler koyarak konuşma. Konuya neden bu kadar ters çıktığını anladım zaten kendinde söylüyorsun dub. işi yapıyormuşsun bak Hayırlı işler dilerim