Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam suan farkettim bazi sayfalarimda su "Bu sitede reklam ver" yazisi bir turkce oluyor bir ingilizce bunun sebebi nedir acaba? Ve Sayfalarda degisik dil reklam cikmasi normalmi?
bence bunun sebebi, "IP" Yurt dışından girildiğinde yabancı reklam veriyor, yurt içinden girildiğinde ise türkçe, Ya da bana öyle denk geldi tam olarak bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum.
Hangi ülkeden giriliyorsa o ülkenin dilinde görünüyor sanırım. Bir de sayfanın dili ile ilgili olmalı. Benim dört dilde sitem var,
Türkçe sayfalarda: Bu sitede reklam ver
İngilizce sayfalarda: Advertise on this site
Almanca sayfalarda: Auf dieser Site werben
Fransızca sayfalarda: Votre publicité ici
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5