A
..::aTi::..
Misafir
sabahın köründe telefon çaldı beni arıyorlarmış (20 dk önce) Atakan uyuyorda Atakan lafı geçince uyandım telefona gittim kapandı. sordum kim aradı diye tüpçüler limited mi öyle bişey dedi mother..
neyse hemen tekrar aradılar türkticaret.net den aradığını söyledi ve bilgi güncellemesi yapılacakmış bilgilerimi istiyor.
adımı adresimi sordu söyledim sonra ayılmaya başladım uyku olayından
anne kızlık soyadını sordu yanlış söyledim tık yok
arkasına kullanıcı adı istedi
3 hesap var hangisini soruyorsunuz dedim 1 er örnek domain söyledim onları göremiyorum ben dedi bedavahosting.com falan dedi hesap benim değil ozaman dedim kapadık : D
bakkala çıkıp sigara aldım 5 dakka sonra bidaha aradı bedava100.com için kullanıcı bilgilerinizi alayım dedi dayım eheheh
tamam dedim veriyim siz şimdi dahili numaranızı söyleyin ben sizi ararım dedim
cevap süper ama dahili numaramı yanıma almadım : ))))
bırak bu işleri boşa kasıyosun kendini dedim peki dedi mail adresine gönderin bilgileri
yok artık siz daha dahili numarasının ne olduğunu bilmiyorsunuz yanıma almadım dediniz bende size bilgi göndericem öylemi dedim. adınızı söyleyin arıyım dedim.
Buğra Yüksel dedi ama siz maile gönderin git kırmakta istemiyorum okadar kasmış kendini
bedavahosting.com sizden alındı dimi az önce yanlış ararken görmüştünüz dedim.
evet dedi
türkticaretten alınmamış ama napıcaz şimdi dedim kapadı heralde bidahada aramaz.
artık bilgilerimi temizliyorum kimse görmesin daha iyi sanırım domaini directi hesabına transfer etmek en temizi olacak
ben evdekiler var diye ağır konuşmadım neyse..
kolay gelsin
neyse hemen tekrar aradılar türkticaret.net den aradığını söyledi ve bilgi güncellemesi yapılacakmış bilgilerimi istiyor.
adımı adresimi sordu söyledim sonra ayılmaya başladım uyku olayından
anne kızlık soyadını sordu yanlış söyledim tık yok
arkasına kullanıcı adı istedi
3 hesap var hangisini soruyorsunuz dedim 1 er örnek domain söyledim onları göremiyorum ben dedi bedavahosting.com falan dedi hesap benim değil ozaman dedim kapadık : D
bakkala çıkıp sigara aldım 5 dakka sonra bidaha aradı bedava100.com için kullanıcı bilgilerinizi alayım dedi dayım eheheh
tamam dedim veriyim siz şimdi dahili numaranızı söyleyin ben sizi ararım dedim
cevap süper ama dahili numaramı yanıma almadım : ))))
bırak bu işleri boşa kasıyosun kendini dedim peki dedi mail adresine gönderin bilgileri
yok artık siz daha dahili numarasının ne olduğunu bilmiyorsunuz yanıma almadım dediniz bende size bilgi göndericem öylemi dedim. adınızı söyleyin arıyım dedim.
Buğra Yüksel dedi ama siz maile gönderin git kırmakta istemiyorum okadar kasmış kendini
bedavahosting.com sizden alındı dimi az önce yanlış ararken görmüştünüz dedim.
evet dedi
türkticaretten alınmamış ama napıcaz şimdi dedim kapadı heralde bidahada aramaz.
artık bilgilerimi temizliyorum kimse görmesin daha iyi sanırım domaini directi hesabına transfer etmek en temizi olacak
ben evdekiler var diye ağır konuşmadım neyse..
kolay gelsin