İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Bilgileri

A

Auth

Misafir
Bir domain aldım oraya gerekli bilgileri verdim isim osyisim fLn.. fakat whois sc de telefon numarama kadar bariz bir şekilde gözüküyo msn adreside aynı şekilde..ben bunları nasıl değiştirebilrim kendi domain yönetim panelinden güncellesem diğer sitelerede o bilgiler gidermi ?

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domaini nereden aldın. kontrol panelinden değiştirebilirsin ?

panel yok ise. aldıgın şahış veya şirket ile irtibata geçmen gerekli

A

Auth

Misafir
panelden değiştiriyorum fakat whois.sc deki mail adresi değişmiyo ben oradaki bütün bilgileri 0 lamak istiyorum yani kimse tarafından bilgilere ulaşılmasın böyle bişeyi nasıl yapabilirm?

MKB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
48 Saat içinde güncellenir whois bilgilerin.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
auth eğer domain bilgilerini doğru girmezsen, şikayet halinde domainin silinir. bunu önlemek için whois bilgilerini gizleme servisleri var. örneğin godaddy.com bu servisi sağlıyor bir bak istersen.

MustiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
auth eğer domain bilgilerini doğru girmezsen, şikayet halinde domainin silinir. bunu önlemek için whois bilgilerini gizleme servisleri var. örneğin godaddy.com bu servisi sağlıyor bir bak istersen.

hadi ya? kim nasıl silebilir kardeş ? parasını ödemişim...
[bu arada whois bilgisini gizlemek için extra ücret ödüyorsun]

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mustix parasını ödemen mühim değil. internette biraz araştırma yaparsan isim ve adres bilgilerini yanlış girdiğin zaman domaininin silineceğini kolayca öğrenebilirsin. para ödemekle herşey hallolmuyor.

S

Surkent

Misafir
Burası Türkiye Domain Adın Silinir El konulur Bile Şu Anda Ben Sattığım 4 Domain Yüzünden Diyarbakır Organize Suçlar Bürosu Tarafından 1 Aydır 4 Pc Kasam İncelemede Vede Şirketim Mahkemelik.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.