Domain Kayıt Yardım...

N
noob
Misafir
arkadaslar hepinize selam,
ben gecenlerde bir turk firmasindan domain kayit ettirdim, ancak yazılanlara gore bazı firmalar bu domainleri devretme/satma gibi girisimlerde bulunuyorlarmıs.. simdi benim kayit ettirdigim domain icin bana sifre kullanici adi vermediler sadece firmanin kendi yapmis oldugu ns degisikligi icin bi yer war okadar, domaine whois cektigimde OnlineNic.com dan register edilmis we butun bilgiler admin/tech/registrant wb. benim ismim ve email adresim geciyor buraya kadar hersey tamam, ama benim elimde ne sifre war nede kullanici adi yani domain uzerinde en ufak degisiklik yapmam icin satin aldigim firmaya soylemem lazım sanırım? yani su anlamamı geliyor domain onların elinde?, peki ben bunları kendim yapmak istiyorum vede bu calınma olaylarından baya uyuz oldum simdi neler yapabilirim bana ne tavsiye edersiniz arkadaslar? yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkurler Saygılar.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
10 Ekim 2004
Mesajlar
641
Tepki puanı
0
Adamlara mail at ve şifreni iste girmiş olman lazım üye olurken siteye. Allah allah mail attığın anda hallolur bence sorun mail isim falan seninkiyse sorun olmaz bence.
 
N
nsbil
Misafir
.

eger supheliyseniz en dogru secim iyi bir firmaya domaini transver etmek. www.turkticaret.net uygun suan icin. yinede sizin seciminiz baska firmada olabilir ama ilk once arastirin. admin mailinde sizin mail adresiniz yaziyor ise transver islemini baslatabilirsiniz. tesekkurler

SAYGILARIMLA
 
N
noob
Misafir
ya aslinda sitesini inceledim onlinenic in guzel ucretsiz hizmetleri var, ama ben hic birinden faydalanamıyorum.. :( peki ben onlinenic e mail atsam bana kullanici adi ve sifre gonderirlermi domainim icin? yoksa baska seylerdemi gerekli
 
N
nsbil
Misafir
istedigin kadar mail at. o firma onlinenic den domain reseller almistir. transver harici domaini eline alamazsin o adamlarda kalir eline alamassin derken bence eger guvenilir bir firma degilse suan kayit ettirdigin firma gec olmadan transver et. ama guvenilirse sorun yok zaten degisiklikler icin mail atarsin olur biter. oburturlu herhangi bir secenegin yok gibime geliyor.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
13 Ağustos 2004
Mesajlar
3,116
Tepki puanı
0
türkticaret.neti kullanmamanı tavsiye ediyorum kendim bugüne kdr hiç kullanmadım ama sadece bu forumlardan okuduklarım la bile 2 cilt sabıka dosyaları oldu....
 
N
noob
Misafir
abi ozaman domain reseller aldılarsa, bende onlinenic a mail atıp hic bir hizmetinizden faydalanamıyorum, sizin kontrolunuzde olmasını istiyorum desem ucret isterlermi? kredi kartıda lazım.. of ya
 
N
noob
Misafir
boylede boylede isin sonu transfere cıkıyor arkadaslar olay anlasıldı hepinize tesekkurler yardımlarınız icin..
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
27 Ocak 2004
Mesajlar
1,443
Tepki puanı
0
Eğer isterseniz, domaini bizim kendi onlinenic reseller hesabımıza aktaralım, size de kullanıcı adı ve şifrenizi verelim. Ama domainin transfer olması için, 1 yıllık ücret alınıyor ve domaininiz 1 yıl uzatılıyor.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
14 Kasım 2004
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Konum
Turkey
Merhaba ,

Arkadasim bana ulas lutfen zamaninda bende ayni zorluklari yasamistim. Eger sartlar uygunsa domainin kullanici adi ve sifresini alabilirsin. Kesinlikle yasa disi bir sey degil yanlis anlasilmasin.

Saygilarimla.
 
Geri
Üst