İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain ve Hosting alıcam..

A

ALY

Misafir
Merhabalar..
Şuan itibariyle SEDO'da 67€'m var. Bu parayla hosting + domain almayı düşünüyorum. Paypal kullanan bi hosting firması var ise ücreti o şekilde verebilirim.

İrtibat msn: [email protected]

mc2media.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
67 doların hilesiz hurdasız mı var

eğer eminsen birşeyler olabilir.(buradakiler yanaşabilir)
ama emin degilsen 50 dolara kadar paranı gaspedebilir sedo.

sevinme hemen yani

A

ALY

Misafir
1.) 67$ değil 67€ :)
2.) Hileli değil
3.) Neden gasp etsinki ortada yasadışı bişey yok.

mc2media.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo bunu yaptı ve halen yapmaktadır. incelemeleri beklemeden karar verme.
dolar demişim farkettim. edit e basıp düzeltmek işime gelmedi. açılacakta euro yapacamda zartta zurtta. çok da....

madde madde yazmışınnn
bakkkkkk şimdi 1
2
3 şeklinde dosyaları kafalara vuracan gibi.

güldüm. kolay gelsin.

herkeşler herşeyi çok biliyor. biz en iyisimi kimselere bişi demiyelim. çünkü onlar zaten biliyor , bildikleri içinde millete soru soruyorlar.

A

ALY

Misafir
çok bildiğimi savunmuyorum ama kendime yetecek kadar bildiğimi biliyorum. Şunuda belirtmek isterim sedo bana 2günde bir "ücretinizi yatıracağımız bilgileri doğru giriniz" diyede mail yolluyor ve üstüne yatacak gibide görünmüyor snrm. Saygılar..

R

rhifat

Misafir
kardeş benim sistemim paypal ile ödeniyor awbs sistem kullanıyorum msn e ekledim görüşmek üzere

orcunyucel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Oray Host'ta Paypal ve 2Checkout(Kredi Kartı) ile ödeme yapabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5