Merhaba,
Windows serverlarda gerekli ayarı yaptıktan sonra .htaccess kullanabilirsiniz bunun için birazcık google da arama yapmanızı öneririm windows ayarlarınızı fixledikten sonra msn eklerseniz gece size yardımı olabilirim.
Qdin! Yahu adam yapilabilirmi yapiliyorsa nasil yapilir demis, sen tutmus
gerekli ayarı yaptıktan sonra .htaccess kullanabilirsiniz adam zaten gerekli ayarlari sormus, cevap vermek icin cevap veriyorsunuz ya cileden cikiyorum. Ya sus cevap verme yada biliyorsan anlat benide dinden imandan cikarma!
Sport,
Dedigin mevzu mumkundur yapilir, linux da named.conf altina A kaydi olusturarak bunu yapmaktayiz. Windows Serverlardan anlamadigim halde bir deneme yaparak nasil yapilacaginida ogrendim.
Domain Name Server yonetim paneline girip. Sag tarafda
Forward Lookup Zones i sag tus ile tiklayip Add Zone u tikliyorsun. Daha sonra yonergeleri takip edip
A kayiti olusturuyorsun. sana subdomain i ve IP yi girmeni istedigi en sonuncu bolumde ust kisma;
Subdomain in ismi
123 ise kutucuga 123 yazip altinada yonlendirecegin serverin IP adresini yaziyorsun.
Ancak bununla bitmiyor. 123 u forward ettigin server uzerindede bir 123.domain.com adinda bir domain olusturman gerekiyor.
DNS yonetim penceresini acinca ne kadar kolay oldugunu goreceksiniz.
Kolay gelsin