İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain yönlendirme servisi

G

gibigibiyim

Misafir
Ben yonlendir.com gibi bir hizmet saglamak istiyordum ,bir siteden 51 euro karsiliginda Myred diye bir script satin aldim,site ekliyorsunuz örnegin: xxxx.com

Kullanici siteye giriyor istanbul yaziyor ekledigim domainler beliriyor ardindan;:

istanbul.xxxx.com
istanbul.yyyy.com
...
...

bu sub domain kullanilmamissa onu kullanici aliyor ve url si uzun free web alani veren yerdeki sitesine yönlendiriyor.Amac ve olay aynen bu ancak benim problemim subdomainlerin yönlenmemesi,yani demekki olay sadece scriptte bitmiyor,baska yapilmasi gereken bir sey varmi,en iyisi bu scripti taniyan bilen varsa yardimci olursa cok mutlu olurum.Ayrica eger bu scripti tanimiyan cok ise bana benzer bir script gösterebilirlermi,yonlendir.com gibi ufak capta bir serviste ben sunmak istiyorum.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
hostunun wildcard özelliğini desteklediğine emin olmalısın. yakında bende açıcam bir servis. rakip olur eğleniriz :)

G

gibigibiyim

Misafir
tr.st benim düsündügüm sey kimseye rakip olamiyacak kücüklükte yani 3-4 domainle yapicam zevk icin.Bana bunun icin yardim edebilirmisin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5