İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain yönlendirme

H

hikayebul

Misafir
Arkadaslar ben bir alman firmasindan domain aldim.Domain paneli filan yokmus,domainin yönlendirilmesi icin mail attim dedim ns1.xcxxxxxx.com ns2.adsfdf.com a yönlendiriniz domaini diye,sonra bana mail geldi bu sekilde olmúyor orda dediler.Bende ip no verdim baska bir alman firmasindan aldigim domaini o ip noya göre yönlendirme yapiyordum,ayni ip i verdim,cevap geldi.

Hallo,

Ihre IP-Adresse ist bereits seit dem 28.07.2005 eingetragen!
Pinging xxxxxx.dk [50.456.699.01] with 32 bytes of data...

Pinging www.xxxxxx.dk [50.456.699.01] with 32 bytes of data...

Ihre IP-Adresse ist bereits seit dem 28.07.2005 eingetragen!: Bu 28.07 tarihinde ip adres kaydedildi demek oluyormus ancak altinda yazan

Pinging xxxxxx.dk [50.456.699.01] with 32 bytes of data...

Pinging www.xxxxxx.dk [50.456.699.01] with 32 bytes of data...

Bunlar ne demek oluyor hic bir anlam veremedim.Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.

iyi günler

S

Surkent

Misafir
Hocam Yanlış Anlamadıysam Alman Firmasından Domain Adınızı Almışsınız. Yabancı Diliniz Yoksa Neden Tr Değilde Almanya :) Transfer Et Kurtul Bence.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5