İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Download sitesi scripti PHP

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.hemenpaylas.com/download/1456016/download_yedek.rar.html
http://www.hemenpaylas.com/download/1456030/file.gz.html
kendim artik kullanmiycam isime yaramaz bu saatten sonra isine yarayacak arkadaslar indirip kullanabilirler
Scripti Forumdaki Caesar nickli sahisa yazdirmistim ucretin yarisini basinda odedim diger yarisini is bitiminde alacakti ev tasiyacagindan paraya ihtiyaci oldugunu soyledi bizde insanlik yaptik isi bitirmeden diger yarisini odemistim diger bu esnada hosta scripti bu hali ile atmisti tabiki diger yarisida odendigi icin geriye kalan eksikliklleri tamamlama ihtiyaci duymadi kendisine soruldugu zaman da cesitli bahaneler gostererek yaklasik 2 aydir sallamaktaydi o yuzden benim kullanma hevesim kalmadi
Scriptin eksiklikleri
kategori ler editlenmiyor silinmiyor kirik link eklemesi yapilmadi vs vs
demosuna burdan bakalabilirsiniz
Kod:
www.fastfiledownload.com

admin paneli
kullanici adi :admin
sifresi :admin

B

Baria

Misafir
eksiklikleri ben tamamlaya bilirim. ücret gerekmez. istersen hostan çek dosyayı harcama siteyi

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eksiklikleri ben tamamlaya bilirim. ücret gerekmez. istersen hostan çek dosyayı harcama siteyi
tesekkurler
ama ben ne scripti tamamlama nede verilen paranin pesindeyim kullanmak isteyen eksiklerini tamamlasin gule gule kullansin o kadar yalan dolandan sonra bende tamamlatip kullanma diye bir heves kalmadi

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Paylaşman çok güzel bişey ama keşke biraz daha bekleseydin.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paylaşman çok güzel bişey ama keşke biraz daha bekleseydin.
70 yasine gelince biterdi herhalde :p
ben siparisi haziran ayind averdim ve ilk basta soyledigim su idi kendi diger islerini aksatmadan bana temmuz 15 de teslim et diye
Su an 7 eyluldeyiz :p
dedigim gibi ben eksik yada tamam ben kullanmam artik eksiklerini tamamlayip kullanacak arkadaslar gule gule kullansinlar

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paylaşman çok güzel bişey hevesin kalmadıysa bişey diyemem.
Teşekkürler Dostum.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
başka bir açıklama yapmayacağım;
script i sen yap dediğinde 20 gün boyunca ortalıkta yoktu kendisi ve danışacak bir kişi önümde yoktu 20 gün sonra tatilden geldiğinde 3 gün içinde localhostumdan sürekli göstere göstere harfi harfine yaparak kendisine verdim. iyi niyetli olduğunu düşünüp pek fazla ücret talep etmedim. scriptin editör seçimi ve kategori silme bölümleri 2 eksiğidir hemen hızlıca program eklemeleri amacı ile bu şekilde kurduk o ara ben bu eksikleri yapmaya calisirken kendisi "şu an oyun scripti lazın bana acil, downloadı erteleyebiliriz" lafını kullanmıştır. daha sonra ondanda vazgeçmiştir. bundan 11 gün önce kendisine "1 hafta olamayacağım bir taım sorunlarım var bu hafta sonu yapıyorum" dediğim zaman beni yalancılıkla suçlayıp "gerek yok yapmana istemiyorum" gibi bir mesaj atmıştır halbuki bu olaydan 1 gün önce forum moderatorler bölümüne 1 hafta yokum arkadaşlar gibi bir konu açmıştım buda kanıtım olsun. her neyse istedigi acil dediği oyun scriptinin yarısına geldiğimde iptal etmiştir buda sorun değil.
kaldıki oyun sitesi istediginde bana para anlamında biraz sıkışık olduğunu ve cakirx e para gondermesi gerektiğini söylemiştir benden aldığı cevap aynen

"para sorun degil ben yapıyorum olduğu zaman gönderirsin"

şimdi bunları yalanlayacak yüzü varsa buyursun yalanlasın. herneyse bu ilk ve son mesajımdır bugune kadar bir çok kişi ile çalıştım. ve işimi düzgün yaptım. bilen biliyor kolay gelsin.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ceaser sehir disindayim su an pazar aksami geri dondugum zaman MSN konusmalarini koyarim belki bazi seyleri hatirlamana yardimci olur
en basit ornegi ben dun kotu sozler konustugum yerde bugun yeniden gitmem (ayni soruyu kendine sor gerci cevaplari msn konuslarinda gorurusun )
Yani ben Msn konusmalarini buraya koyma taraftari bile degilim ama hala yalan dolanlara basvuracaksan tek ispari olarak koyabilirim
gerek yok ben sana Son mesajim dada aynisini soyledim
sana ne oldu diye sordugumda sen ailevi problemlerin oldugunu ve hafta sonu yapacagini soyledin ama 60 gundur her hafta sonu yeni bir yalanla geldin bir ev tasidin bir ads tasidin (bunlarin hepsi Msn konuslarinda var)
Sen son ailevi problemlerin oldugunu soyledin bende ne tamam la nede benimle muhattap ol dedim ki hakliyim gene yalandi ( neden yalan ailevi problemi olan 24 saat online olmaz + online isin madem zamanin var geyik yapmak icin sayfa hazirlanmaz ilk once odemesini aldiklarin bitirilir daha sonra eglence icin getik icin sayfa hazirlanir ne sayfasi oldugunu kendin benden daha iyi biliyorsun
Uzatmanin anlami Yok ama illa uzatalim dersen dedigim gibi konusmalarimizi koyalim (yukarida dedigim gibi ben koyma taraftari degilim senin acindan )
Para sana helal olsun kullanacak arkadaslarda gule gule kullansin

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Caesar scriptler çok gecikti . Başladığımız heves bi zaman yok oldu . konuşmaları ben yapmadım tam olarak ama şu zamana kadar bitmesi gerekiyordu. dediği gibi biraz scriptlerle ilgilensen şuana bitmiş olurdu . hayırlısı olsun uzatmaya gerek yok.

Die

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
script bozuk. download a tıkladığım halde indirmiyor dosyayı :D

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O heves öldümü sanki içinden bir parça kopuyor yerine yenisi gelmemesi durumunda ise bittiğin andır, kendimden biliyorum :)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
forum.iyinet in bir kullanıcısıda demo adresi olarak verilen siteyi kendi sitesine yönlendirmeye çalışmış (izmirzipkinci.com whois bilgilerinden kim olduğu anlaşılıyor), zaten adamın canı sıkılmış böyle şuursuz insanlarda hemen fırsatları değerlendirmeye çalışıyor.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kaliteli davranişların yanında kalitesizleride görmek mümkün oluyor..

lahomenia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uzatmanın bir anlamı oldugunu düşünmüorm gereken yapılmıs birisi scripti yapmıs rksikleri varmıs gerci cok buyuk eksikler deik sql içinden editlenip yapılabilr dieri parasını helal etmiş uzatmanın anlamı oldugunu düşünmüorm..

simdi gelelim benim sorunuma :)
bende bu scripti SQL dosyası yok elinde olan arkadaslardan biri rapide atabilirmi malum hemen paylas kapandı sunuculartda dw izin vermio birisi pyalşaırsa cok sevinirim...
Kolay gelsin..

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum.iyinet in bir kullanıcısıda demo adresi olarak verilen siteyi kendi sitesine yönlendirmeye çalışmış (izmirzipkinci.com whois bilgilerinden kim olduğu anlaşılıyor), zaten adamın canı sıkılmış böyle şuursuz insanlarda hemen fırsatları değerlendirmeye çalışıyor.
Karaktersiz sahsiyet her yerde kendini belli eder (seref yoksunu sahsiyet=forumokulu)
Scripti download linkini vermeyi birak insanca admin sifresini yazdik insan gibi incelesinler diye ama
Insalikla alakasi olmuyan haysiyetsiz kisiler herzaman kotuye kullanir

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uzatmanın bir anlamı oldugunu düşünmüorm gereken yapılmıs birisi scripti yapmıs rksikleri varmıs gerci cok buyuk eksikler deik sql içinden editlenip yapılabilr dieri parasını helal etmiş uzatmanın anlamı oldugunu düşünmüorm..
Firma ile anlastin parasini pesin odedin ve arabani almaya gittin firma arabayi teslim etti baktinki arabalari yok Firmaya tekerlerini sordugunda islerinin oldugunu tekelerlerini takamadigini soyledi cevabin ne olur tamam bu kadar yapmisiniz para helal olsun ben tekeleri ilerideki tekerlekciye taktitirim yada kendimmi takarim dersin ??
O esnada yoldan gecen biri sana o tekerleri kendinin satin alip takabilcegini soylese yada tekerleri alabilcegin bir yer soylese ve adamlar arabanin bu kadarini vermis Parayi haketmis dese cevabin ne Olur
Aynaya bak aynadaki goruntunu yoldan gecen olarak dusun ve soylemek istediklerini soyle(kendi kendine o sozleri soyleyebiliyorsan)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5