İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

EFT Ayarı ile ilgili bir sorun

ChaWusH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar;
eft hesap bilgilerimizi girerken hesap no bölümünü nasıl dolduracağız? başına şube kodunu yazacakmıyız? yani mesela benim hesabım garanti bankasında.
hesap noya : xxx-xxxxxxx şekliindemi yazacağız yoksa xxxxxxx şeklindemi?

panelden bir resim:

asdmg9.jpg

yardımlarınızı bekliyorum.

C

chattincewiz

Misafir
xxxxxxx şeklinde. Arada - olmadan gir

zaten diğer türlü kabul etmiyor olması lazım

Tejix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş orayı girerken şube nosunu girmiyeceksin direx xxxxxxxx şeklinde hesap numaranı gireceksin

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
şube kodunu yazmana gerek yok, üstte zaten sana şubeni soruyor. sadece hesap numaranı yazman yeterli.

ChaWusH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üstte şubeyi sormuyorki? sadece banka ismini seçebiliyorum. şubeyi girmeyince de problem oluşmazmı?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Ben antalyadayım burda 30 tane şube var. Ama seçerken 1 tane çıkıyor hangi şube olduğunu nerden biliyor peki.

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bankanı seçiyorsan sonra hemen altında bankanı seçtikten sonra şubeler çıkıyor o bölümden şubeni seçip en alttaki kutucuğa da hesap numaranı yazıyorsun.

ChaWusH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tmm arkadaşlar sağolun ya.Allah kahretsin bu ie de sekme açılmıyormuş bende :D firefoxda girdim sorun çözüldü. tekrar sağolun :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.