EFT İLE ÖDEME ALMAK İSTEYENLER, ÖDEME İŞLEMDE

B
bazobehram
Misafir
benim eft ile seçili panelimde ödeme işlemde gözüküyor..2 3 gün içindede eft ödemesi yapılır sanırım..

0
Onaylı Üye
Üye
iyi haber. Demekki 5 temmuzu beklemeden elimize geçecek. Şu çek derdi bitti ya ona seviniyorum. Bazo sen paraları çek ben geliorum :)

0
Onaylı Üye
Üye
turkiye subesının faydaları nelermıs goruyoruz yavas yavas

0
Onaylı Üye
Üye
Bana ödeme geldikten 2 gün sonra bile ödeme işlemde yazıyordu. Banka hesabınızı kontrol edin ara sıra.

0
Onaylı Üye
Üye
vardır mutlaka bı faydaları ole deme D:

0
Onaylı Üye
Üye
Dolar kuru 1.650 altına inmez, umarım...

0
Onaylı Üye
Üye
temmuz ortasına kadar dalgalı dovız kurları anıden yukselebılır veya dusebıır

0
Onaylı Üye
Üye
EFT'ler ödeme işlemde yazıyor da dolar kuru olarak hangi günkü kurdan hesapa alıyorlar?

B
bazobehram
Misafir
Ödemeler ABD dolarından ödeme zamanında cari ücretten çevirilmektedirler..

0
Onaylı Üye
Üye
Bugün ödeme işlemde denildiğine göre bugünkü kur geçerli, o zaman. Umarım :)

0
Onaylı Üye
Üye
culpable' Alıntı:
EFT ile turkiye subesi yada turkiye bankalarinin bir alakasi yokki ne gibi bir faydasi olsun

Sevgili aslında çok faydası var Şuan TR De google temsilcisi müdürlük yapan kişi Şuan ismi aklımda değil Hürriyet kariyer ekinde söyleşi yapmışlardı
elaman orda önce tr de reklam olaylarını bir düzene koyacakmış sonra Yunanistan ve ileri doğru diğer ülkelere gidecekmiş bence çok faydası var TR de temsilciliğinin olması..
İleride daha net anlaşılacak bence..

0
Onaylı Üye
Üye
eflatun' Alıntı:
Sevgili aslında çok faydası var Şuan TR De google temsilcisi müdürlük yapan kişi Şuan ismi aklımda değil Hürriyet kariyer ekinde söyleşi yapmışlardı
elaman orda önce tr de reklam olaylarını bir düzene koyacakmış sonra Yunanistan ve ileri doğru diğer ülkelere gidecekmiş bence çok faydası var TR de temsilciliğinin olması..
İleride daha net anlaşılacak bence..
yazdigim mesaji tekrar oku istersen EFT ye faydasi ile senin bahsettiklerinin bir alakasi varmi ??

0
Onaylı Üye
Üye
Yarın sabah saat 10 dan sonra kontrol edin hesaplarınızı. Çünkü eft saatleri sabah 10:00 ile öğleden sonra 15:30 arası... Eft işi gerçekten güzel oldu.

L
LaneT CoCuK
Misafir
Benim Hesap 74 $ Olmus Pin Gönderildi adrese Diyor Ev adresine ama 2 Gün Sonra Taşınıyoruz :D bu pin kaç günde gelir ? mail le felan gelmez mi ? Nasıl yapsam ?

Geri