İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

EMAIL SKRIPT

E

eksantrik.net

Misafir
Selam arkadaslar,ben kendi sitemin adina bi mail alidm(@siteminadi.com)..simdi bi skript download ettim,php den ..ama php den hic anlamiyorum...bana yaardim edebilirmisiniz?Bu konuyu nasil cözebilirim,yada bana php ile nasil yapcagimi anlatabilirmisiniz?Tskler...

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olayı biraz açarsan elimden geleni yaparım. öncelikle ne için kullancaksın, nerede kullancaksın. bide scripti download ettiğin adresi yazarsan daha da faydalı olabilirim belki.

kolay gelsin :)

E

eksantrik.net

Misafir
baldor' Alıntı:
olayı biraz açarsan elimden geleni yaparım. öncelikle ne için kullancaksın, nerede kullancaksın. bide scripti download ettiğin adresi yazarsan daha da faydalı olabilirim belki.

Selam arkadas...Bi mail satin aldim ..hani varya @ismim.com...ona göre kayit olma ve login gerek ya...Onun icin bi skript buldum...Skript burdan indirdim.:http://www.flying-bits.de/cgi-bin/dlmanager.cgi?PHlyMail_LE/phmle2.0.1.zip ....simdi ben bu cekdigim seyi napcam ...yardim edersen cok tesekkürler,etmesende tskler ilgilendigin icin..Baska yardim edebilecek arkadaslar varsa ltf ...HERKESE TSKLER

E

eksantrik.net

Misafir
baldor' Alıntı:

Selam arkadas...Bi mail satin aldim ..hani varya @ismim.com...ona göre kayit olma ve login gerek ya...Onun icin bi skript buldum...Skript burdan indirdim.:http://www.flying-bits.de/cgi-bin/dlmanager.cgi?PHlyMail_LE/phmle2.0.1.zip ....simdi ben bu cekdigim seyi napcam ...yardim edersen cok tesekkürler,etmesende tskler ilgilendigin icin..Baska yardim edebilecek arkadaslar varsa ltf ...HERKESE TSKLER

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5