sohbet odaları

en kötü 1 nisan nasıl yapılır

K

kategori.net

konuda açık zaten fikirleriniz nedir ?
hiç unutulmayacak bir şaka :)

Gemlikli

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
201 Aydır Üye
kayınvaliden öldü!!! çok sevinmiştin değilmi?

mathiaxbars

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
122
209 Aydır Üye
kötü derken eşşek şakası olarakmı diyorsun? Öyleyse buluruz kolay:p

TheFF

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Istanbul
210 Aydır Üye
webmasterlara adsense'den banlandın demek yeter heralde..

bi fake mail atarsın olur biter :D

netistanbul

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
225 Aydır Üye
siteleri hekleyeceksin 1 nisan şakası diye:)

K

kategori.net

bi sürü dosya yollican bu siteyi hekledim al sakla ben senden alırım sonra:) meraktan bi açacak :D

arwen

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
1
203 Aydır Üye
Araba kaza yapmış gibi yolun kenarına çekicen .Arabanın hemen arksaına gazeteleri sericen bir tane de çocuk koyucan ustunu gazetelerle kapıycaksın sonra bir kolunuda yol kenarına doğru uzatıcaksın.sonra millet gorucek meraktan ileride durup oluye bakmaya gelicek sonra çocuk bi anda kalkıp meraklıya doğru koşucak :) çok kafam çalışır bole işlere

T3chn0

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
2
208 Aydır Üye
ya dün gece evde değildim yoksa forumdan 4-5 arkadaşı ayarlayıp google genel müdürü istifasının ardından google Türkiye şubesini kapatma karar aldı diye güzel bi yazı hazırlıcaktım 5 kişide evet duyduk üzüldük diye yorum yazdımı gör sen eğlenceyi ( :

mathiaxbars

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
122
209 Aydır Üye
ya dün gece evde değildim yoksa forumdan 4-5 arkadaşı ayarlayıp google genel müdürü istifasının ardından google Türkiye şubesini kapatma karar aldı diye güzel bi yazı hazırlıcaktım 5 kişide evet duyduk üzüldük diye yorum yazdımı gör sen eğlenceyi ( :
hehe hangi sazanlar onlar öyle:D

osahin

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
34
Şube
kalbinizden :p
206 Aydır Üye
Bunu gazetelere yapıcaksın, yazarlara e-posta yolu ile duyurcaz yarın gör makarayı sonra hheehe

XR9

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
3
Şube
İzmit
224 Aydır Üye
güzel şaka :)

1998'de Burger King USA Today'e verdiği bir sayfalık ilanda solaklar için hazırlanmış hamburger mönüsü sunacaklarını açıkladı. Ülkedeki 32 milyon solak için hazırlanmış bu mönüdeki hamburger, solakların rahat yemesi için 180 derece dönüyordu. Ertesi gün firma bunun şaka olduğunu duyurdu. Müşteriler günlerce bu mönüden istedi, hatta bazıları sağ elliler için de üretim yapılmasını talep etti.

umuture

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
no comment
205 Aydır Üye
forumuz.biz in şakası

bütün kullanıcılar banlanmış :)

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.