İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ereklam.Com Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ereklam.com hakkında bilgisi olan var mı text linklere ip başına 3 reklam tıklamasından 75.000 ödüyormuş sitede yazdıgına göre hiç kullanan oldu mu ?

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her ay 2 milyardan fazla reklam gösteriyoruz ve 40 Milyar TL'den fazla ödeme yapıyoruz.

:) daha fazla düşünmeye gerek var mı ?

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ereklam? inan ilk defa duyuyorum şimdi inceledim siteyide. Adı sanı ne oldugu belli olmayan bir site iletişim adresi olarak sadece email adresi yazılmıs. ayda 40 milyar dagıtıyormus ? hic sanmıyorum. en azından iletişimde bir adres bir telefon numarası olmalı ne bilim firma olsa belki ama bence değil. dene bakalım ne göreceksin. kolay gelsin.

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok denemeyi pek düşünmüyorum Aforizmaların yazdıgı gibi birazcıkkk saçma geldide bi tek iletişim olarak ta mail var domain whoisde amerikada oturan bi türkün adresi falan filan var benim ilgimi ceken googlea reklam vermiş olmalarıda ondan soruyorum yane

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
parayı bastır den de reklam ver. google saygıdeğer ama reklamı çıkan herkes saygıdeğer anlamına gelmioyor tabiki.
iyi çalışamlar.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google'ye altıninternetcilerde para veriyor? google ye reklam veren her site guvenilirmi ki? acıkcası hic bir turk sponsora guvenmiyorum. şevkin kırılmasın dene istersen.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google adsense TR'ye geldikten sonra bu işe yeltenen olmaz saten. yapsa yapsa Garanti Bankası ya da Turk Ticaret.Net yapabilir. gerisi hikaye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.