Süper Lig'de Eskişehirspor Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Eskişehirspor, 62 ve 79. dakikalarda Adem'in attığı gollerle 2-0 öne geçti. Fenerbahçe, 90+ 4. dakikada Lugano'nun attığı golle durumu 2-1'e getirdi.
Beşiktaş maçı berabere bitiyorsa ve fenerbahçe de yeniliyorsa , galatasarayın kazanması sürpriz konumundadır.Gs maçına 0 oynanabilir.Ama şimdi baktım ibb yle oynuyor galiba ?
O zaman dediklerimi geri alıyorum
Kimle oynadığı hiç farketmez. Bu bir gelenektir... bence deneyin derim.
Fenerliler merak etmesin, bugün de biz puan kaybederiz gelenek bozulmaz. yasakpara oynacaklar galatasaray'ın puan kaybetmesine oynasınlar. Tutma ihtimali yüksek Genelde böyle olduğu için... Yoksa kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
Ahahahahh
Radyodan dinliyordum, 90+4'te tam kapatacaktım ki Ali Güzeldal denen herif 1-1 yaptı.
Teşekkürler!
Liderlik başka bahara artık
Ben ligi lider bitiremeyiz demedim, bu maçta puan kaybederiz dedim ve şimdi de diyorum ki bu sene ligi lider bitirecek olan takım biziz...
Ben ligi lider bitiremeyiz demedim, bu maçta puan kaybederiz dedim ve şimdi de diyorum ki bu sene ligi lider bitirecek olan takım biziz...
yagmayok bir kupon yapta haftaya yatırayım hiç idda tutturamamıştım şimdiye kadar