İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ev1 servers hakkında

P

Pco

Misafir
Arkadaşlar bu datacenter hakkındaki görüşlerinizi yazarmısınız.

Yani ddos karsı koruması varmı hizmeti nasıl güvenlik vss..

Birde ircd izni vermiyorlarmış. Ama benim bazı arkdaslarım burda serverleri var irc olarak bu sizce nasıl veriyorlar mı vermiyolar mı ?

MKB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana göre The Planetten sonraki en kalite firma.

P

Pco

Misafir
güvenlik bakımından ? irc serverlerinin ddos karsı cok iyi koruması varmıs

MKB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ev1 kalitedir ve biraz pahalıdır.

ReksNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ev1servers dünyanın en büyük dedicated firmasıdır. Datacenterları dünyanın en iyilerindendir çok çalışkan ve kaliteli bir firmadır. Datacenterlarında 20.000 tane makina vardır. Yanlız! Bunlar tam bir ırkçıdır Türkleri hiç ama hiç sevmezler makinanı birdenbire kapatırlar ve neden olarak gereksiz nedenler atarlar kredi kartın doğru olsa bile kredi kartın yasal değil derler. Benim 5 makinam kapadılar. Bir makinada kapanma nedeni gülüceksiniz ama soyumuzun ottomandan gelmesi ve Türk vatandaşı olmamız Benim gibi birçok Türk varmış bu duruma maruz kalmış. :( Bana ev1 den bedava makina verseler kullanmam nefret ediyorum. IRC karşı değiliz diyorlar ama tam karşılardır. IRC yapanları hiç sevmezler. Hatta bir keresinde bir arkadaşım ev1 den makina alıcaktı nüfus kağıdını scan edip göndermiş kabul etmemişler bu nüfus kağıdı kalem ile yazılmış demişler bilgisayarda yazılmış bir belge yollayın demiş. Kan grubu kartını yollamış yine kabul etmemişler ve çocuğua nüfus kağıdını elinde resmini çek gönder demişler ve çocuk göndermiş. Neden böyle yapıyorsunuz diyince. Türk vatandaşı olduğunuz için demişler. Aradan 3 ay sonra çocuğun makinayı kapatıyorlar ve yedek bile vermeden. Bunlar çok üzücü şeylerdir.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yorumun tek tarafli. Bunun diger yuzu vardir. Bu kredi karti problemi yasayanlari, nufus cuzdani vb. scan problemlerini dile getirenleri anlamiyorum. Bahsedilen butun datacenterlar ile bir cok kereler birebir calistim. Paypal'da kullandim moneybookers, 2co'da. Hicbirinde kredi kartim geri donmedi, bilgilerim yanlis cikmadi, yolladigim scanlere sahte denmedi, makinalarim nedensiz kapanmadi. Boyle seylerin olasiligi cok dusuktur bana kalirsa.

W

webbil

Misafir
Ev1 gibi profosyenel bir datacenterın ırkçılık yapabileceğine inanmıyorum. Müşteri müşteridir. Dil-din-ırk ayrımı yapılmaz, yapmazlar

ReksNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar birşey bilmeden lütfen konuşmayın. Burada yazdıklarım tamamen gerçektir. Birçok arkadaşımda benim gibi durumlara mazur kalmış bilmediklerimiz binlerce insan vardır. Ev1servers tamamen şerefsizdir! Bunu net ve açık olarak söyleyebilirim. Ben bu ırkçılık sorununu sadece Ev1servers da olduğunu söylüyorum diğer datacenterlar için birşey söylemedim şu anda fdcservers dan reseller var güzelde makina satıyorum hiçbir sorunum yok makinaları gerçekten çok iyi. IRCD lerde ise 1 numara çalışıyor. irc.muhabbet.net - irc.mircturk.com - irc.kelebek.org isterseniz bir deneyin bakın. 3 - 4 gün uyumadığımı bilirim ev1 deyken. Kimse birşeyler yaşamadan buraya bu yazıyı yazmaz.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yalan demedim. Tek tarafli, diger yuzu vardir dedim. FDCServers'i begenip EV1'i begenmeyense cidden diger bir yuzu var zaten. Mutluysan problem yok. Ben beceriksizliginden account acma kapama, hesap odeme gibi islemleri yapamayan kisileri bildigim icin soyluyorum. MSN'den hosting alma meraklisi Turk genci icin EV1 uygun degildir zaten.

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ev1 i 2 senedir kullanıyorum bence hizmet i son derece kaliteli ev1 e katıldığımda benden nufüs kagıdı fotokopisi istemediler neden bilmiyorum , pahalı ama değer .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5