İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gelecek pr min göstergesimi acaba !

D

derkavi

Misafir
merhaba arkadaşlar bu işte biraz acemiyim kafama takılan şu pr olayı sitemi açalı 2 ay oldu ve google amcamızın pr si bir türlü nasip olmadı pr yi tam güncellemiş ben site açtım ve şunu sormak istiyorum 2 aylık legalpara sitem var ve düne kadar googlede legalpara kelimesi ile ilgili ne yazarsam yazayım googlede hiç çıkmıyordum ama şimdi ise legalpara kelimesiyle ilgili aklıma ne gelirse googlede aratıyorum sitem 1. sayfa veya 2. sayfada çıkıyor acaba bunun pr yüksek gelecek göstergesimidir ..

arama yaptığım örnek kelimeler

( legalpara tüyo legalpara 20 haziran cuma banko maç legalparadan kazanma yolları
iddia yorumları
legalpara tahmin
legalpara banko maç tahminleri
18 haziran legalpara kuponları
legalpara tahminleri
legalpara123.com
legalpara 039 hafta mac sonucları
bugünkü idda kuponu göster ) vb kelimeler

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Yok arkadaşım onunla alakası yok demekki sitende kelime çalışmasını iyi yapmışsın onunla alakalı ..
Pr ise sana link verenlerin hesaplandığı bir algoritma sitende iyi işler yap zaten link sana gelir..
Ama legalpara midaa qumar için bence uğraşma temiz iş yap temiz kazanç sağla.

D

derkavi

Misafir
teşekkür ederim arkadaşım napayım tüm forumları denedim ama hiç biri tutulmadı birde az olanı deniyelim dedik umarım bu tutulacaktır amacımız legalpara oynayanların para kaybetmemesi :)

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gelecek pr olayına inanmıyorum, pr5 olacak denen bir sitem zamanında 1 olmuştu. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.