Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Gmail - Üzgünüz, hesabınız durdurulmuş

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Arkadaşlar bugun gun boyu gmail'imi kullandım fakat bi ara tekrar kontrol amaçlı açtıgımda " Üzgünüz, hesabınız durdurulmuş " şeklinde bi yazıyla karşılaştım.

Sebebini felan bıraktım artık içindeki maillerimi nasıl kurtarabilirim. Yaklaşık 250 civarı mail var ve içinde çok onemlı 20-30 tane mail var. Hıc bı yerde kopyasıda yok. Kesinlikle ulaşmam lazım onlara.

Bi bilgisi olan varmı bu konuda ?

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Google böyle ...lik yapmazdı, neden kapattı acaba, ADSENSE de değilki !

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
121
birinin daha böyle gitmişti spam falan yaptınmı yada o mailden kapatmalarını gerektiren birşey , mail at direk google a yoksa alamassın sonra:S

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Yok spam felan yapmadım eminim ondanda. Bugun geldi mail adresim bu seferde dıerı gıttı :D

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
çok kötü bir durum, böyle bir kapatılma olduğunda herhangi bir mail falan yokmu neden kapatıldığını soralım ?

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Artık google'a da güvenmeyeceğiz demek, hadi acil bir işimiz oldu ne olacak? Yalan olacak :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Ayarlarda, Yönlendirme ve POP/IMAP var; Gelen postaların bir kopyasını xxx@ adresine yönlendir ve gelen kutusunda sakla derseniz, yedekli olarak çalışmış olursunuz.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Birine ban atınca dıerlerınede atıyo sanırım . Ama şu anda mailllerim açık. Yani boyle bişeyle karşılaşan olursa 24 saat beklesın acılır. Egeer acılmazsada Bi şekilde Google'la iletişime geçsin.