sohbet odaları

Google +1 Dayanışması

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 130
  • Görüntüleme : 31K
X

Xman

Arkadaşlar malumunuz daha önce Google Friend Connect dayanışması yapmıştık. Ancak Google Panda Farmer güncellemesi ile artık Google +1 bağlantısı daha fazla öne çıkıyor, bu nedenle bir Google +1 dayanışması yapmamız hepimizin sitelerine fayda sağlayacaktır.

Katılmak isteyen arkadaşlar Google webmaster tools dan site yöneticisi araçlarına girerek Google +1 kodlarını sitelerine ekleyerek site adreslerini konuya yazsınlar, tüm siteler ilk mesaja eklenecek ve dayanışmaya katılan her arkadaş tüm sitelere +1 beğenide bulunacak(google hesabı ile). Katılımları bekliyoruz ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

EmiR34

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
71
Şube
İstanbul
152 Aydır Üye
+1Ledim hocam yanlız bende +1 yok benim yerime başkasına veririsinz :p

mrtogz

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
6
Şube
Eskişehir
152 Aydır Üye
İmzamda ki siteyi beğenirseniz sevinirim.

Ekleme: üstte ki tüm sitelerin düğmesine bastım:)

X

Xman

Katılan arkadaşların siteleri gün içerisinde ilk mesaja ekleniyor, konuya site adı yazdıran tüm arkadaşlar ilk mesajdaki tüm sitelerde +1 düğmesine tıklasın lütfen, tıklamanın etkin olması için google hesabınız olması gerekmektedir ;)

kuzgun

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
263
185 Aydır Üye
ooo geri mi geldin

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.