İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adwords Danışmanlığı Yapılır.

webkarizma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
logogh.jpg

- Google Adwords Danışmanlık Hizmeti
Reklam vereceğiniz bütçeye göre ortak olarak belirleyeceğimiz komisyon oranı ile reklam danışmanlık hizmeti sağlıyorum.

Neden Ben ?
- Google ve Bilge Adam Kurumsal tarafından verilen eğitim ile Google Advertising Professional sertifikam mevcut.
- 2,5 yılı aşkın Google Adwords tecrübem.
- 100+ hesap yönetimi.
- Google ile belirli periyotlarda olan toplantılara katılıyorum.Sürekli güncel bilgiler elde edip reklamını yayınladığımız kobilerin çıkarlarına olan fikirlerimi sunuyorum.
(25 Mart 2010 tarihindeki toplantıda bulundum.)

Çalışma Sistemim
- Öncelikle belirtmek isterim peşin çalışıyorum.
- Danışmanlık yaptığım bütçe üzerinden %5 - %10 arasında komisyon alıyorum.
- Danışmanlık yaptığım müşterilerime sürekli raporlama yapıp e-mail ile bilgilendirme yapıyorum.
- Kontörcüler ve Nakliyat firmaları ile çalışmıyorum.
- Sitesine trafik isteyen arkadaşlar Google Adwords isteyerek gelmesinler.Google Adwords'ün amacı bir ürünün veya hizmetin satışına yönelik çalışmaktır.

Not : Adwords Qualified Indıvıdual sertifikam yok.Önümüzdeki aylarda bu sistem kalkacak ve tüm sertifiklar iptal olucak.Yeni sistem için tekrar sınava girilecek.Bu sınav içinde sınav giriş şifrem mevcut.Yani o sertifikayıda alacağım.

İyi günler..

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Google adwords sayfasını istediğimiz zaman konrol edebilir miyiz?
Piyasada öyle dolandırıcı varki, güvenip bir iş veremiyorum, google beni de mimledi

webkarizma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google adwords sayfasını istediğimiz zaman konrol edebilir miyiz?
Piyasada öyle dolandırıcı varki, güvenip bir iş veremiyorum, google beni de mimledi

tabiki hocam zaten bütçe vb. değerleri raporlayarak belirli aralıklarda mail atıyorum.diğer webmaster forumlarında vs. yeterince itraderlar felan mevcut.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
tabiki hocam zaten bütçe vb. değerleri raporlayarak belirli aralıklarda mail atıyorum.diğer webmaster forumlarında vs. yeterince itraderlar felan mevcut.
Rapor istemiyorum, belirli aralıklarda gerçek adwords hesabını görmek istiyorum.
msn eklerseniz görüşelim

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Anlaştık bakalım bir firma için, inşallah sorun çıkmaz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5