İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Panda Dostu 100 Blog Tanıtım Yazısı Kampanyası - Blogger 9 TL Wordpress 10 TL

kebo_gzb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tanıtım Yazısında DEV kampanya
256px-Blogger.svg.png
wordpress-multiuser.gif

Google Panda'nın tanıtım yazısına ve özgün makaleye verdiği önemi bilmeyen yoktur sanırım, Google'nin yeni algoritmasına göre ayarlanmış her keseye uygun blog tanıtım yazısı paketlerimizi sizler için hazırladık.

BU ÇALIŞMANIN SİZE NE KATKILARI OLACAK ?
1 ay içerisinde %100 bütün yazılar indexlendikten sonra otomatik olarak 500-600 civari backlink sağlamış olacaksınız ki bu size kelime bazlı yükseliş sağlayacaktır, doğal olarak hit kazanacak ve yine buna bağlantılı olarak Alexa değerinizide olumlu yönden etkileyecektir. Toparlayacak olursak. KELİME BAZLI YÜKSELİŞ , ORGANİK HİT ARTIŞI , ALEXADA DEĞERİNİZİN İYİLEŞMESİ.

Blogspot Bloglarımızın Genel Özellikleri
  • Google’nin kendi altyapısı olduğu için alınan backlinklerin değeri birçok sisteme göre iyidir.
  • Sitelerin Seo Trustrank Değeri: 2.3986
  • Sitelerin Gelecek Seo Trustrank Değeri: 2.87832
  • Sitelerimize eklenen linkler 1 ay içerisinde komple indexlenir toplamda anasayfa ve altsayfa olmak üzere 3 link çıkışından 600 Link çıkışımız olacaktır,buda index hızını arttırdıgı gibi kelime bazlı yükseliş sağlayacaktır.
  • Sitelerin Pr değeri 0 ‘dır.
  • %100 İndex Garantilidir.
  • %100 Anti-Spam Garantilidir.
Wordpress Bloglarımızın Genel Özellikleri

• Wordpress altyapısının seoya yatkınlığı herkes tarafından bilinmektedir,Google’nin sevdiği bir sistemdir.
  • Sitelerimize eklenen linkler blogspot’ta oldugu gibi bundanda 1 ay içerisinde komple indexlenir toplamda anasayfa ve altsayfa olmak üzere 3 link çıkışından 300 Link çıkışımız olacaktır,Buda hem kelime hem index hızımızı güçlendirecektir..
  • Sitelerin Seo Trustrank Değeri: 2.525
  • Sitelerin Gelecek Seo Trustrank Değeri: 3.03
  • Sitelerin Pr değeri 0 ‘dır.

Tumblr Bloglarımızın Genel Özellikleri

• Seo ile uğraşanlar tumbler'dan alınan linklerin değernin ne kadar önemli oldugunu bilir.
  • Sitelerimize eklenen linkler diğer bloglarda oldugu gibi bundanda 1 ay içerisinde komple indexlenir toplamda anasayfa ve altsayfa olmak üzere 3 link çıkışından 300 Link çıkışımız olacaktır,Buda hem kelime hem index hızımızı güçlendirecektir..
  • Sitelerin Seo Trustrank Değeri: 2.4923
  • Sitelerin Gelecek Seo Trustrank Değeri: 2.99076
  • Sitelerin Pr değeri 0 dır.

Blogspot Web Sitelerinden Bir kaç Örnek
Blogspot Site Örneği
Blogspot Site Örmeği 2
Blogspot site Örneği 3
Wordpress Blog Sitelerinden Bir kaç Örnek
Wordpress Blog Site Örneği
Wordpress Blog Site Örneği 2
Wordpress Blog Site Örneği 3
Tumbler Blog Sitelerinden Bir kaç Örnek
Tumbler Blog Site Örneği
Tumbler Blog Site Örneği 2
Tumbler Blog Site Örneği 3

50 Adet Blogspot Tanıtım -> 4 TL
50 Adet Tumbler Tanıtımı -> 5 TL
50 Adet Wordpress Tanıtımı-> 5 TL
100 Adet Blogspot Tanıtımı -> 9 TL
100 Adet Wordpress Tanıtımı -> 11 TL

TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM UYGULANIR !!
İşim Teslim ve Raporlama Süresi 24 Saattir.

İletişim için önce Pm atın

Ödeme Seçenekleri

Paypal & Yapı Kredi % Misli.com ve Garanti Bankası Havale

kebo_gzb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ödeme seçeneklerine misli.com eklenmiştir , forum dışında 5 kişi ile çalışıldı referans için pm atabilirsiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.