Google PR ve Sitemin durumu

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
3 Kasım 2006
Mesajlar
83
Tepki puanı
0
Merhaba,

benim sitem bu yıl 3. senesini doldurdu geçen yıl robots txt dosyasına bir kod ekledik ve googlenin vb arama motoru siteleirnin siteme gelmesini engelledim bilgisiz ve amatöre davranmıştım sorunu bir türlü çözememiştim aklıma bile gelmiyordu robots.txt dosyasıan bakmak neyse sonundao lan oldu google benim pr yi sıfıra indirdi pr o zaman 4 idi googledeki indexli sitem 40.000 in üstünde idi en sonunda pr 0 indexlenen site 2000 lere düştü bende siteyi kapadım zaten tekil gelen kişi sayısıda 500 - 800 e kadar gerilemişti.

şimdi siteyi tekrardan kurdum robots. txt dosyasını düzenledim Tekil hitim 2000 ve üzerinde seyrediyor google amca indexleme ye başladı başlarda bir siliyor bir indexliyordu sanırım sandbox a almıştı beni ama şimdi 30.000 indexli sayfam var aklıma takılan şey şu

gelecek pr güncelleme sorgulaması yapıyorum ve karşıma yapılacak güncelleme neticesinde pr 4 diyor google pat diye sıfırdan 4 e çıkarırmı yada tekrar sand boxa alabilme tehlikesi varmı beni bu konuda aydınlatırsanzı inanın memnun olurum...
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
17 Ocak 2006
Mesajlar
1,523
Tepki puanı
0
Robot dosyasından dolayı gıcık olmadıysa olur :D
Ama sanırım pr güncelemeleri yapıldı.Bu arada sayende robot.txt nin gerçekten işe yaradığını duymuş oldum :)
saygılar..
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
3 Kasım 2006
Mesajlar
83
Tepki puanı
0
:D hadi yaa gerçekten yapıldımı bu güncelleme ben siteyi 2 ay önce tekrar açtım yani kası mve aralık ayı içinde yapıldımı bu güncelleme
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
5 Kasım 2006
Mesajlar
898
Tepki puanı
15
Yanılmıyorsam dün akşam güncellendi.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
5 Temmuz 2004
Mesajlar
1,920
Tepki puanı
35
1 yıldan fazla süredir açık olan siteler daha tam olarak güncellenmedi,

arkadaşım senin soruna gelince google PR yi 0 dan pat diye 5 e de çıkarır 6 dan pat diye 0 a da indirir sitenin kalitesine göre değişir

saygılarımla
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
3 Kasım 2006
Mesajlar
83
Tepki puanı
0
evet sonunda güncellemeden nasibimi aldım bahsettiğim 3 yıllık sitemin page rankı 4 oldu alt sayfalara da bir sürü page rank dağıtmış google sağolsun. komple sitedeki tüm sayfaların hangilerine kaç pr değeri verdiğini nasıl öğrenebiliriz bilgisis olan varmı çünkü çok uzun adreslerime bile pr vermiş mesela sitede ki benim profile 2 pr değeri vermiş.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
10 Şubat 2005
Mesajlar
174
Tepki puanı
0
benımde 2 sitem sandbox da google bi siliyor bi eklıyor bu aralar dalgalanma cok olur en iyi ilaç zaman. Link degişimini cok yaptıysan girebilirsin o kutuya cıkmak icinde title meta vs güncelleme yap 2 günde bir cıkarsın diye dusunuyorum. Bu arada seni bi yerden gözüm ısırıyor ;)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
24 Mart 2006
Mesajlar
2,060
Tepki puanı
0
Konum
15784 USA
benım 0 dan 5 e cıkmıstı dostum oluyor ole ama daha vakıt cok ama cok erken o degerlere guvenme sen
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
9 Eylül 2007
Mesajlar
13
Tepki puanı
0
Konum
Bursa
çıkarır benim oldu :D
bkz : imza
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
30 Eylül 2006
Mesajlar
21
Tepki puanı
4
Konum
IstanbuL/Avr
bizim bi arkadaşında öyle oldu siteyi yeni açmasıyla pr 4 oldu :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
3 Kasım 2006
Mesajlar
83
Tepki puanı
0
1 yıllık bir domain im vardı fakat site açık değildi eşim aç onu dedi ben kullanacam ben geliştiririm dedi bnede açtım güncellemeden yaklaşık olarak 2 - 3 hafta önce açtım fazla yı bırakın neredeyse hiç back linki yok günlük ortalama 200 tekil geliyor durumu iyi fena sayılmaz ama Güncellemede PR 4 oldu ( işin asıl garip tarafı 4 yıllık domain de 4 oldu :D ) 1 aylık domain pr 3 oldu subdomainlerden Resim sitesine pr mr hiç bir şey yok ama diğerine 3 verdi :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
3 Kasım 2006
Mesajlar
83
Tepki puanı
0
Ustad Evet aynen doğru hatırlıyorsun da senden başka bir iki kişi biliyor kimse bilmese daha iyi olur :)
 
Geri
Üst