İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google zeki

N

negemezsin2

Misafir
şimdi benim sıtenın indexinde gösterim 45.000 oluyor ECPM 0,03 felan oluyor. birde galerim var benim onda gösterim 1000 2000 felan ECPM 0,30 felan oluyor. işte galeride cok daha guzel reklamlar cıkıyor hatta yabancı bıle cıkıyor bazen ve ayrıca pahalı reklamlar sanırım bunlar. bende galeriyte yuklenım dedim oraya userlerımı biraz itim tıklasınlar . normalde galeride gunde 8 tık felan gelırdı cıkardım simdi 20 tıka adsensenın yaptıgı seye bakın 0,30 olan ECPM 0,05 e dustu e bu resmen benimle oyun oynuyor. galeriye giden linkleri kapadım user sayısı dustu 0,30 a cıktı yıne.

E

echo

Misafir
ehehe adamlar bişeyleri tam ayarlamışlar. adsenseden kazanacam diye hırs yapmayanlara ve uygun gördüklerine parayı veriyor :p

benim dün tık başı ort. 0,12 artış var çok şükür :D

N

negemezsin2

Misafir
ya oyle bi ayarlamıslarkı tıklama ve gosterım sayısı artıkca ECPM dusuyor ıyıde bu hakmı ? 150 tık ıle 20 tık veren sıteyı bır turuyor neredeyse aynı parayı oduyor. ayrıca ayıp ayıp adwordsde anladıgım kadarıyla en dusuk tıklama oranı 0,35 yani reklam verıceksen 0,35 den dusuk oran veremıyorsun ama sıtelere cok feci yansıtıyor.

E

echo

Misafir
negemezsin2' Alıntı:
ya oyle bi ayarlamıslarkı tıklama ve gosterım sayısı artıkca ECPM dusuyor ıyıde bu hakmı ? 150 tık ıle 20 tık veren sıteyı bır turuyor neredeyse aynı parayı oduyor. ayrıca ayıp ayıp adwordsde anladıgım kadarıyla en dusuk tıklama oranı 0,35 yani reklam verıceksen 0,35 den dusuk oran veremıyorsun ama sıtelere cok feci yansıtıyor.

hayır adwords de daha düşük ücrette ayarlanbiliyor.ortalıkta bu kadar kupon dolaşırken normal ben 0,07 kadar düşürmüştüm dahada düşüren mutlaka olacaktır

bide reklam verenler yahoo ya kaçtı oda etkiledi biraz

N

negemezsin2

Misafir
ya google yahoodan daha gelışmış degilmi adwords lerde daha uygun yapsın fıyatları en ıyı reklam sırketı google ımkanları kotuyse yahoo ya verırler tabı.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
bence yanılıyorusunuz.Fazla tık, kaliteli reklam vereni tüketiyor.Düşük bütçeli rkelama geliyor sıra.Bundan dolayıda cmp düşüyor.Herşeyde art niyet arıyorsunuz :D Düşünün siz kuponla reklam verdiniz, tık başı 10 dolar belirlediniz.Bütçeniz 40 dolar.
4 tıkda siteler çok kazanır.Sonra bütçeniz biter ve, tıklama başı 1 dolar olan reklamlar gösterilir.O zamanda az kazanırsınız.olay bundan ibarettir.
olaya reklamveren olarak bakarsanız bunu daha iyi farkedersiniz.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Gerçekten şu Adsense yüzünden Google'a laf atanlara gıcık oluyorum. Para Google'dan çıkmıyor ki Google ne yapsın. Google sadece pazar yeri, pazarlıyor. Hemde tam oturmuş bir sistemi var.Dönecek para belli. Sokaktan para bulup eklemiyor havuza. Paranın giriş kaynağı belli(sınırlı kişi) çıkış kaynağı belli (adsense reklamı koyan her site). Google'ın işine gelen şey de aslında bu hacmi yükseltmek. Fakat bu kadar site olunca para çok fazla bölünüyor. Bu yüzden suç kesinlikle Google'da değil..

N

negemezsin2

Misafir
adwords de reklam vermeyı denedınızmı ? ben bı ara verım dedım gunluk 500 tıkmıydı neydı gunluk 1 mılyar fatura cıkarttı bana google . bu yuzden google ye kızmıyalım ? kızmak degıl aslında benımkı zaten daha do0grusu varken ısı zora surukluyor pazar suan cok dusuk reklam neden verılmıyor sanıyorsunuz ? cok pahalı daha uygun sekılde yapabılırler google kodu neredeyse her sıtede var dengeyı kursalar herkes kazanır bence

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
negemezsin2' Alıntı:
adwords de reklam vermeyı denedınızmı ? ben bı ara verım dedım gunluk 500 tıkmıydı neydı gunluk 1 mılyar fatura cıkarttı bana google . bu yuzden google ye kızmıyalım ? kızmak degıl aslında benımkı zaten daha do0grusu varken ısı zora surukluyor pazar suan cok dusuk reklam neden verılmıyor sanıyorsunuz ? cok pahalı daha uygun sekılde yapabılırler google kodu neredeyse her sıtede var dengeyı kursalar herkes kazanır bence

Günlük limit koyabiliyorsunuz ve böylece o limite ulaştıktan sonra tıklanılanlar bedavaya geliyor ve adsense kullananlar da niye 0.00 kazandık diye dert yanıyor acaba neden?

N

negemezsin2

Misafir
nası yanı gunluk lımıt koydukdan sonra adwords reklamları gosterılmeye devammı edıyorkı ? hem gunluk lımıt koyulmazsa ay sonu cıkan faturayı dusunemıyorum.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
negemezsin2' Alıntı:
nası yanı gunluk lımıt koydukdan sonra adwords reklamları gosterılmeye devammı edıyorkı ? hem gunluk lımıt koyulmazsa ay sonu cıkan faturayı dusunemıyorum.

Çok kullanılmayan bir konuda vermiştim.Ve günlük limit dolunca da gösteriyordu..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5