İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

heklenmişim :D

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.ceplik.com/forum/

bayadır kullanmıyorum siteye nuke kurunca kaldırmıştım. ama bi arkadaş sağolsun önem gösterip heklemiş. http://www.ceplik.com/forum/ yani ben uğraşmıyorum sen niye uğraşıyorsun arkadaşım :D

Anlamadığım gerçekten heker olsa tittle değişip bırakırdı ;) çünkü birkaç arkadaşın başına geldi siteye not bırakıp siteyi hekleyen ARKADAŞla konuştular ve sitedeki açığı hatta nasıl kapayacağını öğrendiler :D böyle hekerlere helal olsun demek gerekir oda iyi niyetli zaten hekerlardaki şapka farkı burdan çıkıyor...

Bizler yasa dışı iş yapmıyoruz bir nevi ülke hizmeti yapıyoruz, ama dediğim gibi sitelere girip hekleyip ellemeden çıkan insanlarıda tanıyorum. bu forumda zaten çok uzak değil ... neyse diyeceklerim bukadar, problem değil kullanmadığım bir bölüm şimdi googledan arama yaparken rastladım heked yazıyor ne iş bu diye :D. bu çocuğu kapanmış bir forumu sahibinden fazla önemsediği için teşekkür ederim

D

Dms

Misafir
Zuhahaha. Olaya bak bea. Valla bende sitelerimi kontrol edemiyorum. Hangi birine bakayım :) Basıma gelse domainin transfer vakti geldiginde haberim olur herhalde..
Ehuehe

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben ise olayı gerizekalılık olarak yorumluyorum...
Nedeni ati nin dediği gibi, sisteme sızıp donuna kadar görüp hiçbişi yapmadan çıkan, sonra admine mail atan insanlar gördüm... Ben olsam ne index döşerim nede haber veririm donuna kadar soyarımda :p Neysem aklıma başka bişiler geldi mp3tr gibi filan :p

P

postmodern

Misafir
hek buna denmez lamer zalaklar googleda phpbb versiyonu arıyolar ve admin yetkisi alıyolar korkma :)

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.10 un açıkları var. çok basit şeyler bunlar.

.13 şu an için sağlam

T

Turkyurdu.org

Misafir
Bununla gecmis olsun. Ya birde mail atsaydi?
"Forumu hek ettim. Ben kim miyim? The Second t$"

:)

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O öyle deil
Haymac WaZ Here :p

Niyemi z çünkü heykırlar inkilizceyi kıt kanaat bilir :p

W

W3BMASTER

Misafir
buna hek diyorlaryaa... kendilerinede heker walla o zaman kendimden utanıyorum

E

erotikbul

Misafir
türk hekır abilerimiz böyleler. Önlerinde eğilin bakiim :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
itiraf ediom ben hekledim :) biliyorsunuz ne kadar yetenekliyim bu konuda :p

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar unutmayın bu hekerler sizin sadece bi tık uzağınızda :D dikkatli olun sonra başınıza gelir...

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İtiraf ediyorum, çok hosta girdim, çok data çaldım ama hiçbirisini yayınlamadım. Aslada yayınlamayacağım. İlk bulduğumda gene gireceğim, gene çalacağım ve gene yayınlamayacağım. Prensibim icabı çalarım sonra uyarırım sonrada çalmadım derim. Benle mezara gidecek datalar mevcut.....

ulan amma geyik yaptım ha :D

Beni tanıyan son notu zaten takmaz :D

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abi karar verdim güvenlik proğramı yazacağım siz sayın kek pardon hek cilerin sayesinde köşe olurum heralde :D

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yozgatlı' Alıntı:
abi karar verdim güvenlik proğramı yazacağım siz sayın kek pardon hek cilerin sayesinde köşe olurum heralde :D
Kim o kek... Ben burda kek göremiyorum sen görüyorsan söyle...
Güvenlik programı falan hava fıso :D takmam koluma :D

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neyse kek olayını fazla ğurcalamayalım birşeyi çıkmasın şaka bir yana hiç güvenlik proğramı yazmayı düşünmedinizmi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.