İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkeze çağrı kazanalım !!!

K

karbeyy

Misafir
Arkadaşlarım biliyorum ilk etapta karışık anlamsız saçma yalan gibi geliyor insana ama cidden ve yemin ederimki 2 ayda iyi paralar kazanan arkadaşım var. Bu güzel formdaki tüm arkadaşlara sesleniyorum gelin birbirimiz yardımı ile bu sistemi işleterek kazanmaya başlayalım.
Düşünün herkez beş üyelik bulsa ortalama 7 ay sonra 960 Milyar yapıyor. İnsan tek iken sınırlanıp kalıyor ama beraber olup internete dağılırsak mükemmel olur.burda birbirimize destek versek paylaşsak yeni reklam yöntemleri bulsakki bende 3 milyon mail adresi var ! hepsi ile başa çıkamam .)) Ben inanıyoırum. ben iki haftalık üyeyim ve verdiğim paradan fazlasını amorti ettim bile.
Eğer ilgilenen arkadaşım olursa bana [email protected]
adresinden ulaşsın.
web sitesi www.altinpara.com
Bu sistem yayılmaya başladı erken girelim ve ilk katılımcılar biz olup daha farklı bir konumda olalım.
hepinize saygı ve sevgiyle arkadaşlar.

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam ,her nekadar buraya defalarca yazsan da bu işten tr. fazla kazanabileceğini zannetmiyorum,Bizde kimse parasını boşa harcamaz,yanlış anlama boş iş demiyorum ama tr.bu iş zor,Siz bir yabancı maillist alın ve
ing. olan bir arkadaşla ortak bir tanıtım emaili hazırlayarak,yabancı insanlarla ilgilenin,Tr. kitap satmak zor,Ben Kitapyurduna hem tıklama hem de komisyon oranı olarak üyeyim,Aylık 20-30 geliyor,yanlız üye olalı 6 ay oldu,tek bir kitap alışverişi dahi yok,sadece bazı arkadaşları benim üzerimden alışveriş yaptırtıyorum,öyle,bence daha farklı alternatifler düşün,bu arada azmine hatranım,bu forumda bu iş için denilmeyen şey kalmadı,ama hala uğraş veriyorsun,doğrusu seni tebrik ederim,selam....

K

karbeyy

Misafir
Saol Dostum

krake merhaba dostum öncelikle yaklaşımın ve paylaşımın için çok teşekkür ederim. Ben yıllardır internette yaşıyorum adete asıl mesleğimde microsoft sistem mühendisliği ve müzisyenlik. İnternette para kazanma olaylarına bende hiç inanmazdım ama bu sistemi çokinceledim ve benim kafama yattı. Ama sana kesinlikle hak veriyorum galiba bizim millet artık sıkılmış ve herşeyde kandırıldığımız için soğuk yaklaşıyor sanırım. Ayrıca bir kitap olması olayı dahada uzak kılıyor. Ama o kitap yalnızca bir araç yani şifreler var üzerlerinde .
Neyse bana önerdiğin fikir çok güzel ve gerçekten asıl ilgiyi çekebilecek birşey ama sanırım oradada banka havalesinde sıkıntı çekebiliriz. Yani yurtdışından bankalar arası para olayı sıkıntılı sanırım. Amerikada eşimin kardeşi var ve çok sıkıntılar çekiyoruz.
Sana tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum. Umarım hep böyle kaliteli insanlarla karşılaşırım .saolasın.

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mesajın için bende çok teşekkür ettim,içerik olarak farklı olsada ikimizde aynı meslek grubundayız,Yabancı ülkelerden para transfer konusuna gelirsek,şahsen bende pek iyi bilmiyorum ama sadece bir öneri,örn;İnternette sanal bankalar var egold,moneybookers,stormpay,paypal vs. sitelerin bir çoğu bana böylr ödeme yapıyor,ama yurtdışında mail yollayacağın kişilerin kaç tanesinin böyle bir hesabı olduğu ve yeterli parası bulunduğu malumumuz,mail yollarken egold'a veya diğer sanal bankalara üye olmasını belirtebilirsiniz,ama bu seferde hesabında bir anda o kadar para bulabilecekmi,bu sorun var,Bir de sadece kulak aşinalığı olduğum para transferi,sizde biliyorsunuzdur western Union,sanırım yurtdşı anlaşmalı bankalarla kolayca para akışı sağlanabiliyor,hiç denemediğim için bilemiyorum,sadece bir öneri,tanıştığımıza memnun oldum,tekrar görüşmek ümidiyle

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
başkalarının sırtından geçinerek para kazanmayı kendime yediremem.
Eğer onlardan para kazanıcaksam ya emeğimi yada malımı satmak durumundayım. Başka türlü para kazanmak bize yakışmaz.
1 trilyonu sayısal bile vermiyor...
Saadet zincirinin basamaklarını çabuk çıkabilmen dileğiyle...

K

karbeyy

Misafir
herbalife_tr Arkadaşım !!!

Merhaba Arkadaşım ben yalnızca internette üstelik kendimde para koyarak birşeyler yapmaya çalışıyorum, bunu binlerce insan yapıyor zaten o veya bu sistemle. Namussuzluk yapıyormuşuz gibi bu garip yaklaşımları anlayamıyorum. Aklı başında fikri yerinde insanlar bakıyor ve inanırlarsa kendilerininde bu yönde istenen reklam ve tanıtım yeteneklerine güvenirlerse giriyorlar kimsenin kimseye bir dayatması yok. Bana göre sayısal loto oynamaktan daha mantıklı çünkü zaman harcıyorum,çünkü insanlarla iletişime geçiyorum, çünkü bende para koyuyorum, çünkü telefon parası ödüyorum. Ayrıca bu saadet zinciri değil oldukça yasal bir iş. bir üründeki özellik nedir o insanı bilgilendirmek ve ona bişeyler vermek.herbalife ürünleri zayıflatıyor olabilir ama bu üründe insanlara nasıl reklam yapılabileceğini ve şifreleri anlatıyor.
Yani ben kimsenin cebine elimi sokmuyorum,Kimsenin kredi kartı numarasını çalmıyorum,kimseye bişey dayatmıyorum. Bu formdaki yazılı yöntemlerden sadece birini tesadüfen bulmuş okumuş ve ilgilenmişim.
Çünkü ben hayatım boyunca hiç namussuzluk yapmadım. Eğer yarın bir gün gerçekten inancımı kaybeder ve yaptığım işin yalnış olduğunu düşünürsem yada biri çıkar beni sen etkiledin derse hiç gözümü kırpmadan tüm üyelerimin parasını anında fazlasıyla iade ederim ve o ana kazandığım tüm parayı lösev e isimsiz bağışlarım.ve a o andan itibaren asla internette bu işlere girmemek üzere bırakırım. Bunları anlatmak çok garip aslında konuştuğumuz şeylere bak.
Ama cidden namussuzmuşuz gibi davranmayın. Sadece bu bir oyun para koyulan ve çabanıza görede (yani emek) gerçekten kazanılan bir sistem hepsi bu. Unutmadan bu sistemde bir merkez yada bir yönetici yok yani birileri kazanmıyor kim çalışırrsa o kazanıyor belirli birilerinin cebi dolmuyor !!!
Bu sadece ( EMEĞE ) göre gerçekten kazandıran bir oyun. Loto oynayan ve piyango alan insanlar nasılsa bende öyleyim. Para verdim kitap aldım tek fark çabamla olacaksa olacak !!!
Bu arada sitendeki pop up reklamlar ve Siten çok güzel...

onefan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sevgili herbalife_tr,

Başkalarının sıtından para kazanmak bize yakışmaz gibilerinden bir espiri yapmışsın ama şu anda tüm dünyanın düzeninin böyle olduğunu sakın aklından çıkarma...Bu noktada üstteki arkadaşa katılmakla beraber siten için söylediklerine pek katılamayacağım,kesinlikle tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim ;)

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slm,İnternetten para kazanmak veya hangi türde kazanmak olursa olsun,para kazanmak için herkes birbirine muhtaç,bakkal para kazanmak için senin ve başkalarının parasına,bizler para kazanmak için çalıştığımız şirkete muhtaçız,internetten para kazanmak için gene biz başkalarına muhtacız.Bu insanlar bu kadar siteyi para kazanmak için yapıyor,bizlerde onların verdiği reklamları okuyarak para kazanıyoruz.Sonuçta para hiçbirşey ama,onsuz da olan hiç bir şey yok,para için şu anda yapılmayan şey yok,nereye adım atsanız para,tabi bu durumda ihtiyaçlar arttığından para için insanlar her şey yapıyor,sonuçta ek bir iş yapmak zorunda,öğrenciliğmde daha rahat ederim diye bu işe girdim,o zamanlar şimdiki gibi 100 lerce site yoktu,3-5 tane ve kazanç oranı az,2 sene öncesine kadar hiç kazanamadım.CJ,Spedia vs.programlar sayesinde kazanmaya başladım,şu anda onlarda bitti,şimdi yeni sponsorlarla uğraşıyorum,hiç yoksa aylık 200' e yakın kazanıyorum,İnsan nasıl emekleye emekleye yürümesini öğreniyorsa,bu işleride öyle öğrenir,şu anda birisi çıkıpta bu işi ben bugün öğrendim ve 1-2 ayda bayağı kazanırım derse yalan söylemiş olur.Kesinlikle zaman ve uğraş isteyen birşey,Türkiye de sponsor firmalar var,Sadece 2 tanesi popüler,Kitapyurdu ve hostbul,bunun haricinde ki sponsorları atın bir köşeye,onların da ne yaptıklarından haberi yok,Bunları niye yazıyorsunuz diyecek olursanız.Benim güzel ülkemin insanları,para kazanmak kesinlikle zahmet isteyen birşey,emek harcamadan vakit harcamadan kimse gelip size oturduğunuz yerden para vermez,Esas olarak para kazanma konusunda dürüst ve gayretli olduktan sonra sizleri herkes takdir eder ve bunun verdiği hazzı da ancak kazananlar anlar.Birileri bir iş yapmaya karar vermiş ve dürüst te davranmışsa o tekzip değil takdir edilmeli,Sonuç olarak arkadaşlarım türkiyede iş yapmak zor ve zahmetli,bu ülkenin taştan dahi su çıkaracak insanlara var,çünkü çok eksiklerimiz var ve ben ne türde oursa olsun,dürüst davranıldıktan sonra çalışanlara hayranım....

K

karbeyy

Misafir
Çok ilginçtir valla

Arkadaşlar sizce aramızda herbalife ci birinin bu sistemi beğenmeyip sonra Busisteme altinparaya üye olma ihtimali varmı ???

SANIRIM VARMIŞ .)) Bu ne garip bi dünyadır yaaaa.))))

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm,herbalife'leyle ortaklaşa çalışabilirsiniz,ben size elimden geldiğince medya desteği sağlarım,iyi arkadaşlıklar hep böyle kötü olaylat sonucunda başlar,sanırım bir araya gelip daha aktif çalışabilirsiniz,Bu işte sanırım anladığım kadarıyla,aldığın para tamamen senin olduğuna göre,kitapı örn;10 a değilde sen başkasına 8' sat yalnız o on yatırsın,2 milyonda sen ona bonus gibi bir şey ver,ve bonus toplamı 1o milyona geçene hediye vs.verebilrsin,sanırım siz müzisyendiniz,örn;bir kaset veya herhangi bir klasik verebilirsiniz.Yani Kitapyurdu gibi bir sistem,aslında iy bir site tasarımı ve etkili reklamla 7 ayda 1trilyona yakın değil ama Tr. şartlarında 50-60 kazanabilirsiniz,benim gerçekten uğraşacağım tek iş bu olsa veya pazarlamacılık,Bir web sitesi ve bulunduğunuz şehirde el ilanı dağıtabilirsiniz,Ben daha önce sitemin tanıtımı için 10.000 küçük el ilanı fotokopi çektirdim,sadece 25.000.000 masraf harcadım,ama sitemin hiti arttığı için benimde cebim kalınlaştı,Bulunduğunuz şehirde 1-15 milyon masraf harcayıp,ve tlf no vererek çok daha etkili reklam yapabilirsiniz.İnanın en az 1000 ilanda 5 kişi garanti diyebilirim.Ben sadece kendi fikrimi belirttim arkadaşlar,ayrıca klavyenin biraz bozuk olmasından dolayı yazı çok karışık ve anlamsız oldu,kusura bakmayın,herkese selam,,,,

K

karbeyy

Misafir
Sevgili KRAKE

Merhabalar dostum !!!
Valla ne diyeyim sen iyi bir insansın bunu gerçekten tüm samimi duygularımla söylüyorum.Eğer sende uygun görürsen seninle mailleşmek isterim Ayrıca kısmetse yakında bir albümüm zaten piyasaya çıkıyor buda dipnot gibi olsun. Yaklaşık 7 aydır albümün çalışmalarından başımı kaldıramamıştım ama şimdi yeni yeni kendime geliyorum ve kendimi bu işe verdim. Dediğin gibi çok farklı reklam düşündüm. hatta bazılarınıda uygulamaya geçirdim eğer bana mail atarsan seninle sohbet edebiliriz.
Kolaylıklar diliyorum

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm karbeyy neden olmasın,çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunabilir,daha iyi bir arkadaşlık kurabiliriz.Benim mail adresi [email protected] size bir mail atarım,uzun bir süre buralarda olmayacağım,görüşebilmek ümidiyle

www.onlinepara.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5