İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

herkeze selam ve yeni yöntemler.

S

serpro01

Misafir
herkeze selamlar,

Bu formu bugun ilkkez keşfettim. Ve hemen uye oldum. Bende bir çoğunuz gibi internet uzerinden para kazanıyorum , ve doğrusu TR'den bu kadar kişinin benzeri bir iş yaptığını tahmin etmiyordum.
Ben yaklaşık 5 yıldır piyasanın içindeyim , ancak tamamiyle yurt dışı işler yaptım , yani hitlerimi ve kazancımı yurdışı müşterilerden kazanmaya çalıştım.ve kesinlikle yuriçine yönelmem.
bu arada öyle çok kazık yedimki bilemezsiniz. Kimse , bana bu işin inceliklerini ogretmedi... ama bu arada kaybettiğim/kazandığım oranı : 10/100000 .Şu sıralar aylik toplam kazancım yaklaşık 1250-1500USD civarinda , 12 ayrı firma ile çalışıyorum ve hepsi tam olarak güvenli bir şekilde parayi gonderiyorlar.
neyse fazla uzatmak istemiyorum.
ve enson calistigim 100/100 guvenilir bi sitenin linkini verecegim:

http://www.absürtactioncash.com/?aid=10462

e tabiki 10462 benim kodum. sizden ricam bu link uzerinden kaydolmanız , bildiginiz üzere size zararı yok.böylece bende biraz extra yaparım.
Biraz "ingilaz" ce bilen herkez kayıt olabilir: wire tranfer war ama pahallı(70USD) , check kesintisiz ancak tahsilat uzun suruyor. e-passporte gecerli ve en ucuz yontem.

konuyla ilgilenen arkada$ lar ozelime ayriyetten mail atabilirler: [email protected]

herkeze saygılar ve selamlar.
serpro01

Ö

Ö T Ü K E N !

Misafir
eyvallahta kardeş nedir nasıldır bi açıklasan iyi olur send wire olayı güzel sanırım min. send wire 70 $ heralde...

ayrıca verdiğin link

Sayfa bulunamıyor
Aradığınız sayfa kaldırılmış, adı değiştirilmiş veya geçici bir süre için kullanım dışı olabilir.

--------------------------------------------------------------------------------

Lütfen bunları deneyin:

Sayfa adresini Adres çubuğuna girdinizse, doğru yazdığınızdan emin olun.

www.absürtactioncash.com giriş sayfasını açın ve daha sonra da istediğiniz bilgilere sahip olan bağlantıları arayın.
Başka bir bağlantıyı denemek için Geri düğmesini tıklatın.
Internet'de bilgi aramak için Ara'yı tıklatın.

HTTP 404 - Dosya bulunamadı
Internet Explorer

P

Parae

Misafir
Bu forumda çok büyük yabancı hitli şahıslar hariç kimse AAC'den kazanamaz, onlar bile belki ,
çünkü Per mail için verified saglıyacak kapasiteli siteler yok , yada signup saglıcak kapasiteli siteler ..

ve Hiç tanıtımsız yazdıgın için Sade ve sadece alt üye toplamak için yazdıgını düşünüyorum ...

S

serpro01

Misafir
selam..,

sayfa bende çalışıyor bi daha dene lütfen. cam 2 cam chat olayı. 3 çeşit kampanya var , kayıt yaptırdığın her e-mail icin.. (e-mail başına 5.25 e kadar) , 2 kampanya 50/50 , 3 kampanya yalnızca sattığın da (40USD).. tavsiyem per e-mail ,
wire min 70 değil.. masrafı 70..
yani bu ay 500 yaptın hesabına 430 geciyor.
bak bakalım şimdi açtımı sayfa.. bura da gunduz ama orada gece update yapıyo olabilirler.
serpro01

S

serpro01

Misafir
sayın PARAE kardeşim,

sana şu linki vereyim:

http://www.gofuckyourself.com

uluslar arası webmasterlerin buluştuğu yerdir. ve burada AAOC nin nekadar populer olduğunu görebilirsin.
Ayrica , yuksek hit yapmayacakların veya başka bi deyişle bir hırsı olmayanların bu camia da işi ne olabilirki.. sizin hitiniz az ama çok mu kazanıyorsunuz? benim haber gruplarindan sadece hitim günlük 1 milyon.bu sağlayabilecek öyle çok yöntem varki..
neyse uzatıp başınızı ağrıtmiyim.
saygılar.

serpro01

S

serpro01

Misafir
pay per mail:kampanyamın son yedi günü:

Uniqs C.Rate Actives C.Rate Signups Rebills Refunds Payout
Tue Feb 22 124 1:18 7 1:7 1 - - $26.74
Wed Feb 23 57 1:29 2 0:2 - - - $7.64
Thu Feb 24 112 1:56 2 1:2 1 - - $7.64
Fri Feb 25 113 1:57 2 0:2 - - - $7.64
Sat Feb 26 64 1:64 1 0:1 - - - $3.82
Sun Feb 27 55 0:55 - 0:0 - - - $0.00
Mon Feb 28 46 1:46 1 0:1 - - - $3.82
Tue Mar 01 13 1:13 1 0:1 - - - $2.80

bu rakamlar umarım herkez için daha açıklayıcı olur.
X
serpro01

P

Parae

Misafir
Benim dedigim ; ilk mesajında açıklama olmaması ve Benim düşüncem Signup çıkaracak potansiyelde siteli webmasterların pek fazla olmaması idi,

absürt işinde olduguna göre ne kastettigimi 5 aşagı 5 yukarı anlamışsındır , bazen 10k'hite bile signup çıkmamakta , birazda şans meselesi ..

Bu arada Rate'lerin başarılı !
Bol şanslar ,

S

serpro01

Misafir
sayın arkadaşım PARAE,

eğer siteniz/leriniz TR ye hitap ediyorsa zaten fazla absürtda şansınız yok demektir. Bu sektör şu anda ençok EU&US de geçerli. ben zaten bu vermiş olduğum linkte TR ye en uyabilecek olani verdim , bu forumda TR ye yonelik site masterlerinin olduğunu düşünerek.
Amacım gerçektende alt uye yaratmak deil zaten yeterince var, aç gözlü deilimdir. ama herkez bilsin ki TÜM DÜNYA BUGÜN ÜLKEMİZİ SÖVÜŞLERKEN , biz de en azından birer türk olarak onların -az da olsa- parasını sınırlarımız içine taşıyabiliriz diye düşünüyorum.
Ayrıca,
eg-zotik içerikli bir turk sitesine girmeye acaip korkuyorum , maalesef absürt içerikli site yöneticilerimiz , zaten fazla bilgisi olmayan , kullanıcılarımızı soymak için ellerinden geleni yapıyorlar(dialer vs.). Neden , yurt dışı firmalat TR ye para gondermek istemiyor? işte bu yüzden. ve maalesef bu forumda görüyorumki herkez acaba nasıl gerçekten para gonderiyorlarmı diye şüphe içinde.
ve bende belki iyi niyetli arkadaşlara yardımcı olabilirim diye düşünmüştüm.

benden bugünlük bu kadar herkeze tekrar saygılar.

serpro01

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 milyon hite o kadar kazanıyorsan sen yorma kendini bence.. ver bana 5000 hit sana ayda 1500$ yapayım..

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
serpro01' Alıntı:
sayın PARAE kardeşim,

sana şu linki vereyim:

http://www.gofuckyourself.com

uluslar arası webmasterlerin buluştuğu yerdir. ve burada AAOC nin nekadar populer olduğunu görebilirsin.
Ayrica , yuksek hit yapmayacakların veya başka bi deyişle bir hırsı olmayanların bu camia da işi ne olabilirki.. sizin hitiniz az ama çok mu kazanıyorsunuz? benim haber gruplarindan sadece hitim günlük 1 milyon.bu sağlayabilecek öyle çok yöntem varki..
neyse uzatıp başınızı ağrıtmiyim.
saygılar.

serpro01

1 milyon hite ayda 1250-1500 kazanıyorsan inanılmaz az kazanıyorsun .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5