İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

host aleminde neler oluyor ?

M

malatyasporlu

Misafir
bakın dikketinizi çektiyse son günlerde herkes host sponsoru olmak istiyor... yani 200-300 hitli siteye bile host sponsoru bulunabiliyor.. her firma sponsor olmaya çalışıyor.. bi kaynak mı vardır nedir... bizde bilelim özellikle host firması olan arkadaşlar bizi aydınlatın

tHm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sponsorlük konusunda son günlerde bize gelen taleplerde artmış durumda. Sitenin konum ve gelişimini hesap ederek ilgili kişilere olumlu yada olumsuz cevap gönderiyoruz, her siteye sponsor olmak gibi bir anlayış içerisinde değiliz.

Z

zeynelkoc

Misafir
Hosting yapanlar artık büyük firmalarda reseller alacaklarına ddc alıyorlar çok büyük alan ve bw olduğu için orta hitli düşük bw harcıyan sitelere sponsor olara hem isimlerini duyurmaya çalışıyorlar hemde boş duracağına iş yapmış oluyorlar.

tabi müşteri memnun kalırsa ileride host satında satın alıyor.

F

fifasct

Misafir
bence de.. :) aynen zeynel'in dediği gibi önüne gelen yapıyor bu işi bir de sponsor oluyor. Neyse pek de sorun değil..

S

SempatiX

Misafir
Benim Sponsor Olma Amacım Firmamın Reklamı Degil... Sadece Irc Serverimi Daha Fazla Büyütmek İstiyorum ve Sohbet Odaları Karşılığında Sponsor Oluyorum...

L

Level

Misafir
Www.ucuzhosting.info olarak hiçbir siteye sponsor olmadık ve olmuyacağızda çünkü bizim reklama ihtiyacımız yok...Fiyalarımızda çok ucuz zaten bu kadar paraya kıyamayanlar hiç uğraşmasınlar bu işlerle...

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sponsorluk isteyen bazı kişilere soruyorum siz sitenizden para kazanmıyormusunuz diye. adamın biri dediki, haftada 300-400$ kazanıyorum.

kendi kendime 50$lık hosting paketi için sponsor arıyor diye gülmüştüm. yazık ya

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Level' Alıntı:
Www.ucuzhosting.info olarak hiçbir siteye sponsor olmadık ve olmuyacağızda çünkü bizim reklama ihtiyacımız yok...Fiyalarımızda çok ucuz zaten bu kadar paraya kıyamayanlar hiç uğraşmasınlar bu işlerle...
sitenız seadece ana sayfadan ıbaret !!! sponsor için zaten sıze başvuru olacağını sanmıyorum...

Aynı zamanda kuçuk sıtelere sponsro olunası ıyı durum gelişsin turk ınternetı ıyı olanalr aradn sıyrılır filan, ancak host sponsorlarının yerınde olsam 10 tane ufak site barındırcama 1 buyuk site barındırırım daha karlı lur kendıelrı için...

X

XhanDros

Misafir
Level' Alıntı:

O la la ..

Sitenin tasarımı biyerlerden çalınmış..

>> Sağ Tık >> View Source

Kod:
<!-- saved from url=(0020)http://www.imaj.net/ -->

Eminim ufak bir reseller alıp bizim türk kullanıcılarımızı kazıklamaya çalışıyorsunuz.

M

malatyasporlu

Misafir
Level' Alıntı:

Level kardeş sanırım bu sorumu ilgilendiren bir yanıt değil.... arkadaşın dediği gibi zaten kimsenin başvurracağını zannetmiyorum...

MultiPHP

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Günlük 1000 tekilden az ziyaretçi alan siteye sponsor olunmasını ve aranmasını kesinlikle önermiyoruz çünkü çok gereksiz. Sponsor ararken Internet'e ödeyeceğiniz para ve harcadığınız zamanı hesaba katarsanız nedeni anlaşılır. Onun yerine yıllık 20$ ayırın domain ve host alın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5