Bence:
Bu html .php farkını ortaya atan tek saçma arama motoru google ben yıllar önce google ın arama motoru olmadığı notunu verdim rezil ve 5 para etmez bir sistem google sonuç namına bişi yok hak edenler her zaman dipte spamciler hep ilk sonuçlarda
Botları bile rezil google ın neymiş site map yapıp göndericekmişiz indexlemesi için sayfalarımızı yapıp gönderiyoz indexliyo ama aynı site için yahoo da sitemap yapmadan indexliyor sayfaları
Google bu işi oyuncağa çevirdi bi bakın forumdaki mesajlara herkes aynı şeyden yakınıyor hep google ın rezilliğinden yani ve insanlarımızın hala inat edip google dünyanın en iyi arama motoru deyip inadına google kullanması beni şaşkına çeviriyor (bence dünya üzerinde bu kadar da tercih edilen bir arama motoru değil google buyrun bakın alexadan google ın haline)
Hep söylerim yine söylüyorum :
"Türkiyedeki internet kullanıcısına sorun en iyi arama motoru hangisidir deyin düşünmeden google der sonra peki google neden en iyi arama motorudur diye sorun aynı kişiye önce durup düşünür sora ARKADAŞIM SÖYLEDİ der"
belkide türkçe bir sayfa gördükleri için google ı tercih ediyorlar malum yahoo ingilizce
Yıllardır google kullanmıyorum sadece yahoo kullanıyorum ve ömür boyuda google kullanmıycam gibi çünki her geçen gün dahada çok batıyor google amacı sadece webmasterların ve reklam verenlerin sırtından para kazanmak (bakınız ve karşılaştırınız : google kampüsü ve yahoo binası )