İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

HYIP'lerden haberi olan var mi? yatirim yapan ya da bunlara?

J

Jason

Misafir
saniyorum açik soru, ben bir kaç tane oldukça güvenilir gözüken
buldum hatta bir kaç da disharidan arkadashim var yatirim yapan
ama hala süper-riskli gözüküyorlar.
burada, TR'da bu olaylara girmish olan var mi acaba?

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu alanda kullandığım 2 programda 2 ay sonra ödemeleri kesip sırra kadem bastılar :(
Verdiğim parayı bile kurtaramadım yani :(

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
benim piyasada yaklaşık 3 yıldır aktif olarak kullandığım bir program vardı battı ve yaklaşık 200 programında sonunu getirdi. Şimdi o kişi hakkında federal soruşturma açıldı. 30-40 milyon dolarlık bir vurgun söz konusu idi. ve şimdiki çömezler durmadan bu tür programlar açıyor ki köşeyi dönebilsinler. ondan dolayı çok dikkatli olun.

Şu anda kullandığım grup 5 aydır düzgün ödeme yapıyor kesinleşsin (büyük ihtimal gelecek ay sonu) Türkiye temsilciliğini alacağım. o zaman ayda %50 faiz verilebilecek Tr için.

kaybetmeyi göze alıyorsanız yatırım yapmanız iyi olur. öncelikle iletişim bilgilerine dikkat edin tel varsa arayın, mail varsa durmadan soru sorun vs.

Benim size tavsiyem kendi fonunuzu kurmanız. 50 kişi bir araya gelip birazda borsa ve döviz işlemlerini öğrenirseniz ayda %120 kazancınız olur. bir ay kötü geçse bile %30 dönüş alırsınız .

Jason (yada diğer üyeler) bulduğun(uz) programları [email protected] adresine gönderirsen(iz) hangilerinin sağlam olduğunu ve ne kadar süre ayakta kalabileceklerini söyliyebilirim.

Hyip ve e-gold piyasasını takip etmek isterseniz www.talkgold.com adresi sizlere yardımcı olabilir.

J

Jason

Misafir
great!!

aslen kendi grubunu kurmak da o kadar zor degil sanirim,
norveç'li bir arkadashim tek bashina bir HYIP bashlatti ve
1 ay 15 üye topladi, shu an yeni üye alimini durdurmush durumda ve
beni de HYIP olaylariyla tanishtiran da odur.

ben pek güvenemiyorum, bir de nasil o kadar yüksek paralar
geri ödenebilir onu düshünüyorum yoksa kendim de girmek istedim
yani tek bashima biraz sermaye koyup forex'de de oynayip ama
tam qumar..

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
forex öğrenceksen www.oanda.com dan demo hesap açıp ne nasıl yürüyor onu bir öğren bence. kendi grubunu kurarsan sana çok iyi tavsiyelerde bulunabilirİm. ha bu arada borsa qumardan daha zevkli kazanmak senin elinde, karşındakinin hamlesini biraz tecrübeden sonra görebiliyorsun...

yeux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu HYIP olayı nedir ?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
bilmeyenler için H.Y.I.P (High Yield Investment Program/ Yüksek Kazançlı Yatırım Programı) . Yatırdığınız herhangi bir e-metal üzerine aylık %30 / %72 arası faiz aldığınız yüksek riskli servis demek. Paranızı kaybetme ihtimaliniz çok yüksek ama doğru programı bulursanız. $100 ı $50000 a çevirebilirsiniz (%72 üzerinden 1 yıllık birleşik faiz olduğu takdirde)

J

Jason

Misafir
oanda hosh ama ben fxcm'i tavsiye ederim,
thomson'dan haber plug in'li çok güzel bir trade station'lari var
(tabii thomson sadece üyelere ücretsiz, station'iysa mini için 5k
regular için 50k $ hesaplari ile test edebilirsiniz)
dailyfx diger site info için

ben demoda 50k'yi 93k yaptim 8 günde, sonra gerçek parayla da
3k'yi 3.7k yaptim ($) 48 saatte, forex güzel olay ne de olsa
1,5 trilyon $'lik ishlem hacmiyle en büyük market, realtime
erishilebilir olmasi 24 saat açik olmasi ayri güzellik..

her site #1 in forex trading diyor ya çok komik.

bu arada "internetten para" diye forum var insanlar yarim cent için
programlara giriyorlar olaylara atliyorlar,

neden daha iyisini yapabilecekken bunlar konushuluyor ki
aylardir buralarda?? neden kimse daha ciddi daha büyük olaylara
giremiyor?

yeux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana bu konu hakkında biraz ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz, msn yada icq dan görüşebiliriz

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu konuda bir grup oluşturalım.Birbirimize desdek verip grup halinde büyüyelim.Bir platform oluşturup uygun yerlerde yatırımlarımızı değerlendirelim diyorum.Birlikten dirlik doğar :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5