Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

ikinci adsense başvurcam ne yapmam lazım ?

redbaron

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
68
ikinci bir site ile adsense e başvurcam ama aynı isimle ve aynı adresle başvursam oluyomu 1 den fazla adsense hesabı olan bilgilendirirseniz sevinirim

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
ben şahsen ; ayrı isim, ayrı domain ,ayrı adresle başvurarak 1 ' den hatta 5 ' dende fazla hesap kullanıyorum.Ben kesinlikle hepsi farklı olsun derim..

redbaron

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
68
ok teşekkür ederim pm den sorduğumunda cevabı oldu bu
şimdi güvenilir akraba eş dost arıcaz :)

pembekedi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92
adrese bişey mi gönderiyolar?

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
:) şu yöntemi 3 hesabımda 4-5 aydır kullanıyorum. Hesap sahibi : ben , Hesap adresi : daha önceki hesaplarım değilde, abimin ev adresi.

Yani eş, dostu çek sahibi olarak değilde, çekin gideceği adres olarak kullanıyorum : )

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
var ama pin kalkdımı o konuda bir bilgim yok.Sanırımki pin gelecektir hala.Ayrıca her paneldede EFT mevcut değil.Gerçi diolarki artık pin kalkacak ve telle doğrulıcaklar ama bu ne zaman oturur yada gerçekmi oda bir muamma

TRinsanRehberi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
70
Size tavsiyem önceki adsense yayını yaptığınız siteye adsense tavsiye kodu koyun oradan başvuru yapın ve önceki adsense hesabınıza bir seferliğe mahsus olmak üzere 100 usd kazandırmaya bakın. yok bana karşılık geldi derseniz. bari birisinin adsense tavsiyesine tıklayarak üye olunda birisi 100 usd kazanma şansı kazansın.

akon

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
TRinsanRehberi' Alıntı:
Size tavsiyem önceki adsense yayını yaptığınız siteye adsense tavsiye kodu koyun oradan başvuru yapın ve önceki adsense hesabınıza bir seferliğe mahsus olmak üzere 100 usd kazandırmaya bakın. yok bana karşılık geldi derseniz. bari birisinin adsense tavsiyesine tıklayarak üye olunda birisi 100 usd kazanma şansı kazansın.
sana katılıyorum ama kendi refimizden üye olursak ve aynı pc de panele girersek banlanmazmıyız ?

mk++

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
87
git cafeden yap cokmu zor 100 dolar az para degıl

K

Kayıtsız Üye

Misafir
yardım

arkadaşlar benim adsense hesabım var kullandıgım fakat ikinci siteme aynı adsense kodunu kullanmak istiyorum siteye koydugum kodu hatalı diye gösteriyo yani ikinci siteme kullanamıyorum kodları yardımcı olacak birisi varmı ne yapmalıyım