İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İlginç bir cache sorunu

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
arkadaşlar ajanstaki bilgisayarımda 2-3 gündür tuhaf bir cache sorunu yaşıyorum. Aslında sorun cache midir onuda bilmiyorumda tahmin ediyorum...neyse açıkliyimde bilen biri varsa yardımcı olsun bari...

Mesela mssql açıyorum, lokaldeki db ye giriyorum önceden veri girişi yapılmış alanlarda manuel olarak değişiklikler yapıyorum save edip kapıyorum. browser ı açıp sayfadan bakma istediğimde değişikliklerin olmadığını görüyorum tekrar sql i açtığımda bakıyorum değişiklikler yapılmış...
Sonra...
Ftp den önceden düzenlediğim asp dosyasını indiriyorum, onun içinde değişiklikler yapıyorum tekrar ftp ile server a yüklüyorum, sayfayı refresh ediyorum yok değişmemiş...sonra tekrar indirip açıyorum dosyayı hakkaten değişmemiş :)
valla kafayı yedim arkadaşlar biri el atsında neymiş bunun sorunu çöziyim yaw :(

bu arada ctrl+f5 yap demeyin mevzu çıkarırım :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.