İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ingilizce kisa bir ceviri istedi

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,
Cindeki bir firmadan email ile bir alet hakkinda bilgi ve fiyat almam gerekiyor.

Uygun bir dile nasil yazabilirim,simdiden tesekkürler.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Ürün adresi ve resmini biliyorsanız, Çinlilere çok basit dilde dahi anlatsanız anlarlar,

İllaki resmi şekilde, koskoca şirket adına yazmak istiyorum diyorsanız, oradan gelen cevabın Türkçe olacağını sanmıyorum, dolayısıyla Tercüman tutmanız gerekir.

Mesela aşağıdakini yazsanız size ürün ve fiyatı hakkında bilgi verirler
hi,
i want to learn about information and price XXXX product / or (resmi yada URL varsa XXX product yerine linki ekle) http://www.alibaba.com/product-gs/205672089/Direct_plug_non_pressure_solar_water.html

Taşıma / Kargo ile ilgili soracaksanız, size uzun uzun anlatırlar
Write me about your XXXX product's cargo info

Gümrük / Vergi ile ilgili ise
Write me about your XXXX product's custom & tax info

Kasmana gerek yok kendini :)

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Bravo @bilgi tarzancayı sökmşsün :)

@dark : Yazmak istediğinin türkçesini yaz bakalım..

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.... Numarali cihaz ile ilgilenmekteyiz, tarafimiza fiyat tasima ve cihaz ile ilgili detayli bilgi vermenizi rica ederiz.

gibi birsey.

Bu aleti buradaki bir araci kurum ile ithal ettirebilirim sadece istedigim aletin bana uygun olup olmadigini bilmem gerekiyor. Bu yüzden bilgi lazim.

Tesekkürler.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Dear XXXX;

We are concering with xxxxxxx .. May you give me futher information about in case(or write down product name) and freight conditions.

Best Regards.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.