İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İngiltere'nin En Büyük 30 Haber Sitesine Sizi Ekliyoruz DA-PA 92-40 arası

Nokta

For a Lifetime
Yasakli Uye
Reaction score
627
Fiyat ve hizmet revize edilip indirime gidilmiştir , maksat herkes bu hizmetten faydalansın.

• Fiyat:
1 Site için 50 TL
2 site için : 75 TL
3 Site için 100 TL

Kimler Faydalanabilir:
  • İngilizce ve yabancı dil içeriği olan siteler
  • Niche sektörüne girmiş DA-PA değeri yükseltmek isteyen yeni siteler
  • Sıralamada yükselmek isteyenler
  • Sıralamada yükselmek isteyen News Kayıtlı haber siteleri
  • Türkçe olan ve otoritesini yükseltmek isteyen siteler
  • Yurtdışı odaklı satış yapan firmalar
  • Film siteleri
  • Pinterest odaklı site yapıp hit sağlayanlar
  • İçeriği İngilizce a*l*t kelimeler yasaklıdır, benzer siteler için deneme yapılır.
  • Moz rank ve Ahrefs raporu alırken ana domain otorite olarak görünecektir , noindex oldugu için google search console da gozukmemektedir.
Daha önce eklenen bir sitenin nasıl göründüğünü alttaki linkten görebilirsiniz.

4fbd3d2cf0b43f79d44db04182331de6.png
Alacağımız 30 Sitenin özellikleri Nedir:
  • DA – PA değerleri 90 ile 30 arasında değişmektedir %80’i 50 üzerimdedir.
  • Siteler İngiltere’nin en büyük gazetelerinin dizin sayfalarıdır (Türkiye’de milliyet, hürriyet, sabah gibi gazetelerinin dizin sayfaları gibi düşünün)
  • Alexa değerleri İngiltere’de 100 ile 500.000 arasındadır, genelde çoğu ilk 5000’de
  • Alexa değerleri Global 1200 ile milyon arasında değişmektedir ‘alttaki görselden bakabilirsiniz.
264549cc1baeb19735cf354363143311.png

Dizinlerin Bulunduğu Örnek 2 Site

53ddd4521e38406ff1cdf35fe42dd5cc.png

Aldığım Link Sayfada Nasıl Gözükür
  • Aldığınız link web sitesinin dizin sayfasında gözükür
Örnek: http://directory.websiteadresi.co.uk/sizinid

• Hem subdomain hem subfolder olarak görüntülenir
  • Bu sayfalar dizin mantığında İngiltere’deki firmalara elektrikçi, sucu, telefoncu, nakliyeci gibi kişilere ulaşmak için bir hizmettir.

Dizin Sayfanızda Yapabilecekleriniz:
  • Web site adresinizi ekleyebilirsiniz
  • Belirli sitelere hizmet yoktur, tüm siteler birden alınır, ana sayfa çalışmamız yoktur
    • Ben Ne Yapıyorum
      • Bu siteler için adınıza bir e-mail alıyorum daha sonra bu e-mail ile dizinlere kaydedip İngiltere’de bir adres onayı ve telefon onayı + paypal ile ödenen hizmeti sizin adınıza sağlıyorum.
      • Site adresinizi ilettiğinizde ilgili kategori ve size fikir veriyorum uygun kategoriye ekliyoruz, eğer hizmetiniz İngiltere’ye hitap ediyorsa sanki orada hizmet veriyormuş gibi dizine ekleme yapıp hizmet alabiliyorsunuz.
      • Belirli bir zaman sonra web site adresiniz, mail adresiniz veya sosyal medya hesaplarının ekleme veya çıkarılmasını sağlayan bir admin panelinde sizin adınıza açılmış mail ile panel bilgilerini iletiyor ve bu bilgilerin nasıl eklenip çıkarıldığını size gösteriyorum
  • Raporlama
    • 3 – 5 gün içinde teslim edilir, bazen daha erken veya hafta sonu girmesi durumunda uzayabilir.
    • 30 site adresi ve ilgili sayfa linklerinin tarafınıza iletilmesi
    • Size nereden giriş yapacağınızı, benim açtığım mail adresi şifresi ve panel giriş şifreleri ile iletiyorum
  • Fiyat:
1 Site için 50 TL
2 site için : 75 TL
3 Site için 100 TL

*Sadece başlık keywords ve 1 link için geçerli fiyattır.

Notlar:
  • Normalde dizine eklendiğinde silinmeme ve kapanmama garantisi vardır fakat herhangi bir kontrol sağlanır silinme gibi bir durum olursa telafi amaçlı bir kez daha aynı şekilde eklenir, eğer oda silinirse kaldığı süre göz önüne alınarak ücret iadesi olur.
  • Domain veya site İngilizceye uyumlu legal göze batmayacak bir site ise 1 sene kalacağının garantisini veriyorum, diğer türlü Türkçe isim veya İngilizce dışındaki sitelerin silinme ihtimallerine karşı bu süre 3 aydır, yine tekrar açar telafi etmeye çalışırız.
Forum içi- dışı Skype @allergien ekleyip görüşebilirsiniz.

Örnek rapor, site isimlerini vs iletmiyorum, o şekilde gelen pm’lere yanıt vermiyorum gerekli bilgiler konuda yazmaktadır, yazmayan merak ettiğiniz bir şey olursa pm veya konu altından sorabilirsiniz.

Full Profil olursa fiyat 150 tldir

Öncelikle ödeme alınır sonra işe başlanır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.