İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

internet explorer, internet explorer gibi davranmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

yeni

Misafir
bilgisayarıma ie 5.0tr kurdum. ama 5.0 gibi çalışmıyor. en eski iexplorerlar bile frame,css, jscript desteklerken bu alet desteklemiyo. bomboş bi sayfa çıkarıyo karşıma. örneğin forum.iyi.neti açınca bomboş bir sayfa karşıma çıkıyor. kaynağı görüntülenebiliyor. sorun iyi.nette değil benim ie'de yani.
başka sitelerde genelde sorun olmuyor. mynet, iyi.net vsde oluyor...

ie4.0 kurayım dedim ama 5.0 kurulu iken bunu kurmana izin vermiyor...
5.0ı nasıl kaldırırım veya yeniden nasıl kurarım?

yardım ederseniz sevinirim..

cosane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,

Bu sorundan, bir kaç ay evvel, sitemin ziyaretçilerinin uyarısı sonucu haberdar oldum. Birçok ziyaretçimin sorunsuzca görüntülediği site, bazı ziyaretçilerde bomboş bir sayfa olarak çıkıyordu.

Çok uzun süre araştırdığım halde ne yabancı ne de Türkçe forum ve haber gruplarında bir çözüm bulamadığım, hiçbir referans kaynağında bahsedilmeyen bu sorunun çözümünü dün gece bir asp.net sitesinin forumunda bir üye verdi.

Sorun, ie5'lerde oluşuyor. Eğer çoklu dil desteği ve otomatik dil seçimi yüklenmemişse bu sorunla karşılaşılıyor. Eğer, "Denetim Masası" > "Program Ekle/Kaldır"dan, IE'yi ekle/kaldır yapıp, çıkan menüde "bileşen ekle/kaldır"ı seçer, açılan listede "Çoklu dil desteği>Otomatik dil seçimi"ni etkinleştirip eklerseniz sorununuz kalmayacaktır. Ayrıca bunun ardından, tarayıcı ayarlarında da "otomatik dil seçimi"ni aktifleştirmeniz gerekebilir.

Bu açıklama benim sorunumu çözdü, sanırım sizinkini de çözecektir.

Sağlık ve sevgi dileklerimle.

B

burak

Misafir
Bu problem IE den kaynaklandigi gibi ayni zamanda webserver dan kaynaklanabilir.

cosane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,

Gerçi benim durumumda sorun istemcilerden kaynaklanıyor ama sizin bahsettiğiniz, sunucudan kaynaklanma durumunu da merak ettim. Böyle tek cümleyle geçmek yerine tam bir açıklama getirmeniz mümkün mü?

Sağlık ve sevgi dileklerimle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5