İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İsteğinize Göre Teklif

E

erotikbul

Misafir
Merhabalar,

Daha önce açtığım konuda, hazırladığım paketten çok, istek paketleri oldu ve, isteğinize göre satış yapmaya, yani size fiyat sunmaya karar verdim.

Aşağıdaki özelliklere göre, yazın, özel mesaj ile fiyat teklifini size ileteyim.

Web Alanı:
Aylık BW:

Standart Özellikler:
cPanel ile Kontrol
PHP, mysql desteği

Serverın özellikleri:
p4 3.0 ghz işlemci
1024 ram
200 GB HD
100 mbit port
Ayrıca FreeBSD işletim sistemi kuruludur.

Datacenter: FDCServers

Özel mesaj yolu ile fiyat teklifini size ileteceğim. Onun dışında isteklerinizi ve sormak istediklerinizi buraya yazabilirsiniz. Ayrıca, referanslar ile görüşmenizi sağlayabilirim.

İyi Çalışmalar. :cool:

E

erotikbul

Misafir
özelden bir arkadaş, sadece fiyat sorgusu yapmak istediğini söyledi, gene bir yanlış oldu sanırım :D

İhtiyacınız olan özellikleri yapın, alıcı olmak zorundadeğilsiniz, özelden size fiyat teklifini ulaştırırım.

E

erotikbul

Misafir
mp3 sitem için banada lazım ama fiyat yuksek 10 usd lik bir paket söylermisin mp3 sitesi için

@ Editor
2 GB alan
300 GB BW
Ve diğer standart özellikler
Ayrıca, 10 $ aylık ödeme kabul edemem, minimum 3 aylık ödeme yapmalısın.

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotikbul' Alıntı:
@ Editor
2 GB alan
300 GB BW
Ve diğer standart özellikler
Ayrıca, 10 $ aylık ödeme kabul edemem, minimum 3 aylık ödeme yapmalısın.

yahu bu yabancı arşivin ne kadar da benimkine benziyor ya:)

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba ben mp3 sitem için 1 gb alan 100 gb ta bw istiyorum ama birde asp desteği lazım ne kadar oluyo!?

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bende hostumu eg-zotikbuldan sağlıyorum :) ve şu an 12. gündeyim ve herşey süper gidiyor ve referans konusunda endişesi olanlar bana msn den ulaşabilir.....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.