• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Duyuru İyinet Bakım Çalışması Hakkında Bilgilendirme

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
Merhabalar ,

Bir önceki konumuzda yaptığımız bilgilendirmede forumun devir alındığını söylemiştik. Konuya yazılan mesajlar neticesinde önerileri dikkate alarak daha stabil bir ortam oluşturma gayesiyle çalışmalarımıza başladık.

Bakım çalışması hakkında bilgilendirme ;
-Forum altyapısı değiştirildi.
"Forum vBulletin 3.8.7 ' den Xenforo'ya geçirilmiştir."
-Kategori denetlemeleri tamamlandı. Ticari kategoriler denetlendi yakında gelecek kurallar ile sadece sms ve kimlik onaylı kullanıcılar forum içerisinde ticaretini yapabilecekler.
"Ticaret kategorilerine gelen düzenlemeyle her kullanıcı yapmak istediği işleme göre önekini seçecek bu sayede kategori içerisinde, içeriğe uygun olmayan konular tarafımızca daha kolay seçilebilecek."
-Forum ikonları değiştirildi.
"Sabit forum ikonları yerine daha göze hitap eden günümüz şartlarına uygun kategorisine has ikonlar aktif edilmiştir."
-Portal sayfası aktif edildi.
"İçeriği aktif tutmak adına portal sayfası açılmıştır. Kendine has kategorilerinde içerikler paylaşılacaktır."

Yakın bir süreçte olacak olanlar ;
-Ücretli üyelikler tekrardan aktif edilecek ve alternatif ödeme sistemleri gelecektir.
-Webmaster araçları tekrardan aktif edilecektir.
-TC kimlik onay sistemi eklenecektir.
-Ban affı gelecektir. Ban affı şartlarını okumak için tıklayın.

• Yapılan bakım çalışması hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. iyinet'i eski günlerine değil, eskisinden daha güzel günlere taşımak için her öneriye açığız geliştirmemizde yardımlarınızı bekliyoruz.
iyi çalışmalar.

loost123

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
2
106 Aydır Üye
Onu bunu bilmem. Şu açılış sayfasındaki portalı kaldır,doğrudan forumu anasayfa yap acil. Bu ne abi amatör amatör iş yapmayın,öyle anasayfa olmaz kaldırın onu. ++ iyinet araçlarını tekrar anasayfa yapın. Bunlar eleştirilerim

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
Onu bunu bilmem. Şu açılış sayfasındaki portalı kaldır,doğrudan forumu anasayfa yap acil. Bu ne abi amatör amatör iş yapmayın,öyle anasayfa olmaz kaldırın onu. ++ iyinet araçlarını tekrar anasayfa yapın. Bunlar eleştirilerim
Araçlar çok yakın bir zamanda geri dönecek, forum açılış sayfası "forum" olarak güncellendi.

iyi çalışmalar , önerileriniz için teşekkür ederiz.

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
Köklü bir değişim oldu hepimiz için hayırlısı diyelim :)
16 yıllık serüvene bir soluk getirdiğimizi düşünüyoruz çalışmalarımız devam ediyor. Önerilerinize açığız herkesin önerisi bizim için değerlidir.

iyi çalışmalar, teşekkürler.

kuzgun

Moderatör
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
263
181 Aydır Üye
seo yarışması yapılacak mı? bu iyineti yükseltebilir.

Cimcime_Cool

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
30
Şube
Adana
251 Aydır Üye
Seo yarışması değilde daha fazla kişiyi ilgilendirecek konular da yarışmaya da çekiliş yapılabilir.

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
seo yarışması yapılacak mı? bu iyineti yükseltebilir.
Seo yarışmaları uzun zaman gerektiren yarışmalardan ilerleyen dönemlerde belli önlemler alındıktan sonra süreçler halinde olabilir neden olmasın.

Seo yarışması değilde daha fazla kişiyi ilgilendirecek konular da yarışmaya da çekiliş yapılabilir.
Önümüzde ki günler içerisinde genel forum kitlesine hitap eden bir yarışma düşünüyoruz bunun duyurusu yakın zamanda yapılacaktır.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

iyi çalışmalar dilerim.

Laniakea

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
4
54 Aydır Üye
Eski Rumuz
Vukuf
Yeni sistem gayet iyi ve sade olmuş, beğendim.
İleride ki günlerde yeni eklentilerle birlikte iyinetin daha da iyi olacağını düşünüyorum, her şey bir anda olmaz sonuçta:)
Şu an ticaret puan sistemini göremedim ve GET sistemi gelecek deniliyordu, ticaretlerin escrow yani GET sistemi ile yapılması bence yerinde olur Türk sitelerinde maalesef bu sistemi göremiyoruz.

İyi çalışmalar.

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
Yeni sistem gayet iyi ve sade olmuş, beğendim.
İleride ki günlerde yeni eklentilerle birlikte iyinetin daha da iyi olacağını düşünüyorum, her şey bir anda olmaz sonuçta:)
Şu an ticaret puan sistemini göremedim ve GET sistemi gelecek deniliyordu, ticaretlerin escrow yani GET sistemi ile yapılması bence yerinde olur Türk sitelerinde maalesef bu sistemi göremiyoruz.

İyi çalışmalar.
Merhabalar ,
Forum yönetimi olarak daha önceki algıları kırma çabası içerisindeyiz. İyinet'i ticari yollarda daha güvenilir kılmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Altyapımıza uygun bir ticari puan sistemi geliştiriliyor en yakın zamanda testleri tamamlanınca eklenecektir. Onun dışında get olayı henüz sadece alanımızda ki forumlar için değil Türkiye'de bir çok alanda hizmet veren firmalar için altyapı yetersizliğinden şu zamanlarda zor görünüyor fakat ilerleyen zamanlarda konu mercek altında bir çözüm bulunursa sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

Güvenli e-ticaret için forumumuzun şu ilk aşamada çözümü sms ve tc kimlik onayı olmayan kullanıcıların ticaret konusu açması yasaklanacak süreçleri takip etmekteyiz.

önerileriniz için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Sevgilerle.

teknosayfam

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
89
Şube
Kahramanmaraş
70 Aydır Üye
Gerçekten de yenilik olduğu kendini belli ediyor. Kaliteli bir forum olmuş, umarım bu kaliteli forumu katkılarımızla daha iyi yerlere getireceğiz. İyinet wbmaster araçları bir an önce aktif edilse çok iyi olur. Özellikle iyinet-sırabulucu benim en çok kullandığım araçtı. Ayrıca anasayfada yer alan haberler oldukça yerinde bir adım olmuş. Yeniliklerinizin devam ettiğini belitmişssiniz, Allah yardımcınız olsun tamamlandığında en gözde forum sitelerinden biri olacağına artık şüphem kalmadı.

Emeğinize sağlık, yardım gerektiğinde her zaman yardıma hazır olduğumu da belirtmek isteri.

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
Gerçekten de yenilik olduğu kendini belli ediyor. Kaliteli bir forum olmuş, umarım bu kaliteli forumu katkılarımızla daha iyi yerlere getireceğiz. İyinet wbmaster araçları bir an önce aktif edilse çok iyi olur. Özellikle iyinet-sırabulucu benim en çok kullandığım araçtı. Ayrıca anasayfada yer alan haberler oldukça yerinde bir adım olmuş. Yeniliklerinizin devam ettiğini belitmişssiniz, Allah yardımcınız olsun tamamlandığında en gözde forum sitelerinden biri olacağına artık şüphem kalmadı.

Emeğinize sağlık, yardım gerektiğinde her zaman yardıma hazır olduğumu da belirtmek isteri.
Merhabalar ,
Araçlar ve kullanıcı deneyimi hakkında araştırmalarımızı yaptık araçlar çok yakın süreçte entegreli bir biçimde aktif edilecek araçlarımız bir webmasterin olmazsa olmazı. Allah cümlemizin yardımcısı olsun iyi dilekleriniz ve öneriniz için teşekkür ederim

Sevgilerle,
İyi çalışmalar.

SebastiHan

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
88
Şube
Almanya - Flensburg
251 Aydır Üye
Tebrik ederim daha kaliteli ve kullanışlı bir forum haline gelmiş. Yeni yöneticiler iyi çalışıyor, kullanılan üslup da olması gerektiği gibi. Hadi bakalım yolunuz açık olsun. Tavsiyem , biraz gelecek olan olumsuz cevaplara sabırlı olmanızdır. İnsanlar yenilikleri bir anda benimsemeyebilirler, siz bu uğurda dik duruşunuzu devam ettirin, insanlar zamanla alışacaklardır. Daha sonra da aslında böyle daha güzel olmuş diyeceklerdir :)

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
Tebrik ederim daha kaliteli ve kullanışlı bir forum haline gelmiş. Yeni yöneticiler iyi çalışıyor, kullanılan üslup da olması gerektiği gibi. Hadi bakalım yolunuz açık olsun. Tavsiyem , biraz gelecek olan olumsuz cevaplara sabırlı olmanızdır. İnsanlar yenilikleri bir anda benimsemeyebilirler, siz bu uğurda dik duruşunuzu devam ettirin, insanlar zamanla alışacaklardır. Daha sonra da aslında böyle daha güzel olmuş diyeceklerdir :)
Merhabalar ,
Sabretmeden bu işlemler olmuyor malesef. Kullanıcının yorumuna bu kadar açık bir platform daha görülmemiştir diye düşünüyorum. Çalışmalarımız, kullanımı kolaylaştırma ve kullanıcıya yardım etme vizyonuyla devam etmektedir.

Cevabınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Sevgilerle.

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.